Astra F Kullanıcıları Buraya

benim varda ne oluyor klimada bakım istiyor bi fırsat bulupta baktıramadım sanırım gazı yok hiç soğutmuyor :D

ya arkadaşlar amma kötülediniz F leri yaaaa..şimdi gibip yakacam ama hala borç ödüyorum .. yemiyor.....

evet ya sert arabalar haliyle takur tukur... hele ki HB ler daha da sesli bide benim sol ön kapı gergi yayı aşırı aşınmadan baya ses yapıyor.. sinir olmaktayım.. ama cüzdanın gurultusu baskın çıkıyor........

ya arkadaşlar amma kötülediniz F leri yaaaa..şimdi gibip yakacam ama hala borç ödüyorum .. yemiyor.....

evet ya sert arabalar haliyle takur tukur... hele ki HB ler daha da sesli bide benim sol ön kapı gergi yayı aşırı aşınmadan baya ses yapıyor.. sinir olmaktayım.. ama cüzdanın gurultusu baskın çıkıyor........
yok murat abi kötülemedik biz özlemlerimizi dile getirdikk ilker abi de çookk özlemiş:cry::cry::(:D

boşver arabaları murat abi.aracımız ne olursa olsun gönlümüz sizlerle:)

iki dk da sattınız f leri ya :D bizimkide mırın kırın etmeye başladı babam gelirken akü ışığı yanmaya başlamış. Yarın akü değiştircem sabahtan. Kaç amper bizim aküler biliyor musunuz? arabayı aldığımızdan beri ilk defa değiştiriyoruz 8 senedir :D

Geri