Astra F Kullanıcıları Buraya

iki dk da sattınız f leri ya :D bizimkide mırın kırın etmeye başladı babam gelirken akü ışığı yanmaya başlamış. Yarın akü değiştircem sabahtan. Kaç amper bizim aküler biliyor musunuz? arabayı aldığımızdan beri ilk defa değiştiriyoruz 8 senedir :D

akü ışığı yanıyorsa şarj dinamosunda sorun vardır; dinamo şarj etmiyordurr;kömürlerde diyotlarda konjektörde problem olabilir; sökülmüşken bilyalarıda değişir; dinamoyu kontrol ettirmeden aküyü değiştirmeyin; yeni aküde taksanız dinamo arızalıysa ömrü en fazla bir hafta olur....

akü ışığı yanıyorsa şarj dinamosunda sorun vardır; dinamo şarj etmiyordurr;kömürlerde diyotlarda konjektörde problem olabilir; sökülmüşken bilyalarıda değişir; dinamoyu kontrol ettirmeden aküyü değiştirmeyin; yeni aküde taksanız dinamo arızalıysa ömrü en fazla bir hafta olur....

Sağol abi şimdi zaten sanayiye getirdim arabayı yolda gelirken akü ışığı yandı söndü azaldı çoğaldı airbag ışığı yandı söndü sonra akü ışığıda söndü şimdi hiç yanmıyor çalıştırırken filanda yok ışık. Güvendiğim bir elektrikçi var tanıdık ona götürdüm baktı aküye ölçtü filan asıl usta yokmuş 10 da gelicek o zaman getir dedi. Şimdilik böyle kullan problem olmaz dedi. Önce bir okula gidicem sonra gelip baktırıcam bakalım ne kadar masraf çıkartıcak. Ama akününde üstündeki yeşil görünmesi gereken ışık siyah gözüküyor akü zaten bitik sanırım.

abilerim,kardeşlerım meraba.bızde 94 model sw astra var.f kasada olan özellıkler dışında modelınde olmayan klıma vs de var.herneyse konuyu fazla dağıtmadan birşey sorucam sizlere:)Babam'a bankacı bir abi arabayı satarmısın diye sormuş.babamda muzık sıstemı vs.ıstersen 10 mılyara bırakırım demiş.ve SIZE SORUM araba satılırsa babam dizel ford fiesta almayı dusunuyor.BENIM DUSUNCEM yaşım dolayısıyla opelın durması.sizce onu nasıl ikna edebılırım??:D

:D satarsan yakkarımmm yeni arabanı diyeceksin :D:D:D işin şakası bu tabiki demeyeceksin böle bişi ya f kasaya nasıl kıyarda satarsınız yaw bilmiyorum :(

:D satarsan yakkarımmm yeni arabanı diyeceksin :D:D:D işin şakası bu tabiki demeyeceksin böle bişi ya f kasaya nasıl kıyarda satarsınız yaw bilmiyorum :(
biraz nakitim olsa hemen jant lastıgı falan değiştiricem çok para harcadım diyip vazgeçtiricem.işin kötü tarafı biz aracı aldıgımızda orjınaldi ancak bakımsız kalmıştı.periyodık bakım hariç 2500 liraya yakın para harcandı.sonradan aksesuar olarak 1000 lirada ben harcadım ve hala harcıyorum:Dbi şekilde sattırmamam lazım:)

Sağol abi şimdi zaten sanayiye getirdim arabayı yolda gelirken akü ışığı yandı söndü azaldı çoğaldı airbag ışığı yandı söndü sonra akü ışığıda söndü şimdi hiç yanmıyor çalıştırırken filanda yok ışık. Güvendiğim bir elektrikçi var tanıdık ona götürdüm baktı aküye ölçtü filan asıl usta yokmuş 10 da gelicek o zaman getir dedi. Şimdilik böyle kullan problem olmaz dedi. Önce bir okula gidicem sonra gelip baktırıcam bakalım ne kadar masraf çıkartıcak. Ama akününde üstündeki yeşil görünmesi gereken ışık siyah gözüküyor akü zaten bitik sanırım.

şarj dinamon arızalandıysa akün bitmiştir zaten
ben bidefa öyle yolda kaldım, dinamo arızalandıktan sonra akü bi süre idare ediyor.

abilerim,kardeşlerım meraba.bızde 94 model sw astra var.f kasada olan özellıkler dışında modelınde olmayan klıma vs de var.herneyse konuyu fazla dağıtmadan birşey sorucam sizlere:)Babam'a bankacı bir abi arabayı satarmısın diye sormuş.babamda muzık sıstemı vs.ıstersen 10 mılyara bırakırım demiş.ve SIZE SORUM araba satılırsa babam dizel ford fiesta almayı dusunuyor.BENIM DUSUNCEM yaşım dolayısıyla opelın durması.sizce onu nasıl ikna edebılırım??:D
yeni fiesta ise yine yaşına uygun hoş bi araba olur
10 da iyi fiyat 94model için bence,şu piyasada en azından

yeni fiesta ise yine yaşına uygun hoş bi araba olur
10 da iyi fiyat 94model için bence,şu piyasada en azından[/quote]

abi araba hoş ancak dizel alıcak:D araba hiç seri değil ve egzos vs bişey yapamıcam:D 10 lira 15 yaşında bir araç için iyi ancak daha 152000 kmde dıyorum babama 220000 km gibi satarız.o kmde aşagı yukarı 4 5 sene yapar bızım kullanmamıza:)

karar alındı araba satılmıyorrrrrrrrrr:D tsk ederım cvplar için ikna ettım babamı:D

Kıbrıstayım arkadaslar kac gündür yazamadım o yüzden 1 haftalığına geldiğim için arabayı getirmedim şimdilik sağdan direksiyonlu ford focus ile idare ediyoruz.

Ben sattırmaya çalışıyorum Berkay sattırmamaya :D .

Şarj dinamosu arızalanmış. Ama şarj etmiyor sanmıştık meğer fazla şarj ediyormuş. O yüzden göstergedeki akü ışığı fazla yanıp patlamış. Ondan hiç yanmıyormuş. diyot tablası ve konjektör değişti. Gösterge açılıp ampul değişti. 70 lira işçilik 90 lira diyot tablası ve konjektör'e verdim. Durup dururken 160 lira bayıldım. Bu arada akü hala taş gibi :D 8 senedir bizde öncedende 1 senesi vardır heralde. Nerdeyse 10 yıllık akü bir kere farlar açık kaldığından boşalmıştı vurdurup çalıştırmıştık. Aklınızda olsun eğer alırsanız Delphi alın 72 amper.

Geri