Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar geri vitse takarken bi gacırdama oluyor.
bilyelerden veya debriyaj balataları bitik olabiliri dediler.
ne yapabilirim??

Yazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.

Yazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.

Gerçektende tepem attı artık...Devlet bile dur diyemiyor bu ne yaa...Allah belalarını versin hepsinin...İnsaf....Sürüm sürüm sürünürler inşallah...Buna izin verenlerde,bu duruma getirenlerde,satanlarda...

cengiz kardeş klimana bakım yaptırmışsın güle güle kullan.sibobtan kaçırıyor demişsin.motordan taraftaki dolum sibobumu değişti içi iğneli olan.bendede aynı dert var.hiç gaz kalmamış klimada motor tarafındaki dolum sibobuntan gaz kaçırıyordu içine su damlattığım zaman kabarcık çıkıyordu.bu ayın 17'de sibobu değiştirip gaz bastıracam inşallah düzelir.

arkadaşlar geri vitse takarken bi gacırdama oluyor.
bilyelerden veya debriyaj balataları bitik olabiliri dediler.
ne yapabilirim??
bızım araçtada aynı sıkıntı var.debriyajı sıfır yaptırdıgımızda bile gacırdama yapıyor.ancak paspasınız bızımkı gıbı kalınsa:) debriyaja tam sonuna kadar basılmıyor ve o yüzden ses yapıyor olabilir.

Diyot tablası ve konjektör değiştirmiştim dün akşam söyledim. Dün değiştirdikten sonra hiç birşey yoktu biraz gezip eve geldim. Bu sabah arabayı çalıştırdım. Ağır bir yanık kokusu gelmeye başladı sonrada kaputtan dumanlar çıkmaya başladı. Az daha yanıyordu araba. Anahtarı çıkarsam bile akü lambası yanmaya devam ediyordu. Akünün kutup başını söktük bıraktık öyle. Artık öss den sonra halledicem pazartesi. :D

yuh ya işe bak

ama vergi de kaçırıyolarmış burdaki adiler, hemen hepsi hakkında inceleme başlatılmış...

Diyot tablası ve konjektör değiştirmiştim dün akşam söyledim. Dün değiştirdikten sonra hiç birşey yoktu biraz gezip eve geldim. Bu sabah arabayı çalıştırdım. Ağır bir yanık kokusu gelmeye başladı sonrada kaputtan dumanlar çıkmaya başladı. Az daha yanıyordu araba. Anahtarı çıkarsam bile akü lambası yanmaya devam ediyordu. Akünün kutup başını söktük bıraktık öyle. Artık öss den sonra halledicem pazartesi. :D

başarılar alican ;)

Geri