bnde bu plazma gösterge işine taktım kafayı çok güzel görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.
bızım araçtada aynı sıkıntı var.debriyajı sıfır yaptırdıgımızda bile gacırdama yapıyor.ancak paspasınız bızımkı gıbı kalınsa debriyaja tam sonuna kadar basılmıyor ve o yüzden ses yapıyor olabilir.arkadaşlar geri vitse takarken bi gacırdama oluyor.
bilyelerden veya debriyaj balataları bitik olabiliri dediler.
ne yapabilirim??
Yazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.
yuh ya işe bakYazmayı unutmusum aksam moralinizi bozmak gibi olmasında burda benzin 1850 klima acık geziyoruz öyle 40 ytl lik aldım yarım deposu doldu arabanın.
Diyot tablası ve konjektör değiştirmiştim dün akşam söyledim. Dün değiştirdikten sonra hiç birşey yoktu biraz gezip eve geldim. Bu sabah arabayı çalıştırdım. Ağır bir yanık kokusu gelmeye başladı sonrada kaputtan dumanlar çıkmaya başladı. Az daha yanıyordu araba. Anahtarı çıkarsam bile akü lambası yanmaya devam ediyordu. Akünün kutup başını söktük bıraktık öyle. Artık öss den sonra halledicem pazartesi.