Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en zoru işsizlik kısmına %100 katılıyorum, en zor iş bile işsiz olmaktan daha kolay bencearkadaşlar çalışmaktan vakit bulamıyoruz tabi ama çalışmakta güzel çünkü "en zor iş işsizlik" bence...
bu arada f-sane sahipleri ne işle meşgulsünüz?olur ya birbirimize danışacağımız şeyler olabilir...
ben elektrik otomasyon işinde satış sorumlusuyum mesela...
oo kardeşim nerelerdesin sen dicektim işler yoğunmuş, allah bereket versinArkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize....Özledim muhabbet etmeyii..Sizleri...Her gün 12 saat çalışıyorum...Birde Sağlıklı yaşam için kalan vakitte spor yapmaya çalışıyorum...Bilgisayarı çok kısa süreler açabiliyorum...
Bu arada haber vereyim dedim ....yarın inşallah Lpg taktırıyorum...Atiker'de karar kıldım..Arkadaşım dün taktırdı ve Karasu ilçesine gitti.denemek amaçlı...Hesaplarına göre km de 10 kuruş yakmış..55 km lik yolda...Darısı benzinden şikayeti olup lpg taktırmak isteyenlerin başına inşallah ....
onlar almaz benim jantları fazla klas kaçar onlaraŞahinciler var sahilde inme
Aa bi dakka..Sen jantlarını onlara satsana, anlatıyodun ön jantları farklı arka jantları farklı olan var diye..Alıcısı var işte
Gelicenmi bu hafta bizim tarafa? Yarın iletişim kur abicim benle
Alican benim kapıdaki hoparlör patlak, diyorumki arkadakileri kapılara alayım arkaya da biraz daha kuvvetli bişi takayım,Bizde hoparlör imalatı yapıyoruz. 8cm den 38cm e kadar bir sürü çeşidimiz var. Çıplak hopalör olarak yapıyoruz kabini kutusu filan yok. Daha çok araba hoparlörü üzerineydi. Daha sonra tavan hoparlöründe yeni bi sistem geliştirip patentini aldık. Şu an 30 ve 38 cm lik büyük seslendirme hoparlörleri üzerinde yoğunlaştık ama en kısa sürede arabalar için woofer işine başlayacağım. Efe abi sitesini koymuş bende koysam mı acaba reklama girer mi
Edit: Şimdi siz markayı sorucaksınız bende eğer hoparlörünüzü değiştirmek için bi dükkana girip sorduysanız muhtemelen görmüşsünüzdür ama dikkatinizi çekmemiştir diyeceğim Araba ve tavan hoparlörlerinin markası Vostek. Büyük seslendirme hoparlörleride Vblaze Bu arada şu parça parça çinden dandik mallar getirip burda montaj yapanlardan değiliz. Nerdeyse tamamını biz yapıyoruz. Zaten bizim gibi üretim yapan 2 firma daha var başka yok koca Türkiyede
tamam abi bende araştırıcambizimkilerin angelları da H4 olması lazım
SAĞOLASIN KARDEŞİM.BENİ HATIRLAMAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.daima birlikte olmak dileğiyle...tüm f cilere selamlar...İlker doğum günün kutlu olsun kardeşim...Nice mutlu yıllara...
Alican benim kapıdaki hoparlör patlak, diyorumki arkadakileri kapılara alayım arkaya da biraz daha kuvvetli bişi takayım,
nerdeydi sizin işyeri?
merhaba abilerim,Alican topice bakmıyorum diye fırça atıyor bayadır gelmıyordum artık topicte olucam sürekli.
birde bi sorum olacak.ben zenon taktırdım H4 acaba angel taksak h4 ampul angel a uyarmı sizler bilirsiniz??
abi yenı gördüm ama k.b Doğum gunun kutlu olsun.nice mutlu sağlık ve huzurlu yıllaraSAĞOLASIN KARDEŞİM.BENİ HATIRLAMAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.daima birlikte olmak dileğiyle...tüm f cilere selamlar...
İşyeri göztepede. Yanlız arkadakilerle kapıdakiler aynı hoparlör değil. Öndekiler daha çok bas ağırlıklı arkalarsa normal sesleri veriyor. Yani bana öyle geliyor bilmiyorum. Bi ara ön kapıdakini söküp bakmıştık bas ağırlıklı bir hoparlördü ama ölçüsünü filan tam hatırlamıyorum 12 yada 13 cm filandır ama kaliteli birşeydi onu hatırlıyorum
Oh be bi f ci daha geldi angellar h4 değil haberin olsun. H1 kullanılıyor angellarda. Senin xenonlar nasıl memnun musun aydınlatmadan. Karşıdan gelenin gözünü filan alıyor mu?