süspansyionun serti makbul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen gün lastiklerin havasına baktımm...40 gösteriyordu,hemen tabelasına baktım benzincideki hava zamazingosunun 195*60*15=36 yazıyordu..Bende 36 yaptım hepsini..Ama yinede fazla gibi...Sencede fazlamı İlker?Dahada düşüreyimmi havaasını?kARDEŞ SERTLİK BİZİM ARABALARIN ORTAK ÖZELLİĞİ.ONUN İÇİN HAVALARI 30DAN AŞAĞI DÜŞÜRME FAYDASI OLMAZ.AMA O SERTLİK SAYESİNDE YOL TUTUŞU MÜKEMMEL OLUYOR.
Walla haklan abi ben girsemde bende tutmaz malesef çünkü sedan benim yapacaklarım belliya Hakan abi paranın hazır olması lazım ama senin pantere gider bak bide arkasına GSİ16V yapıştırdınmı 5 kapılı gsi bu die gezersinözeniom valla o görüntülerine
biz de mi girsek şu gsi tampon-pancur olayına ne dersin burak
Kardeş 36 çok fazlakütür kütür vurur bak söyleyim.max 32 yap.ben önleri 32 arkaları 30 yapıyorum.çünkü arka hafif öne göre benim arkaya pek kimse oturmuyor bide. sen istersen dördünü de 32 yapabilirsin.ama 36 kesinlikle çok fazlaGeçen gün lastiklerin havasına baktımm...40 gösteriyordu,hemen tabelasına baktım benzincideki hava zamazingosunun 195*60*15=36 yazıyordu..Bende 36 yaptım hepsini..Ama yinede fazla gibi...Sencede fazlamı İlker?Dahada düşüreyimmi havaasını?
Bu arada egzos susturucusundaki avuç içi kadar yara yüzünden,gittim susturucuyu değiştirdim..İçi kurum yapmış..55 ytl ye maloldu..Orj. değil yan sanayii taktırdımm..Çıkan susturucunun yara kısmına anahtarla 2 vurdum hafifçe anahtar içeri girdi..
Walla haklan abi ben girsemde bende tutmaz malesef çünkü sedan benim yapacaklarım belliya Hakan abi paranın hazır olması lazım ama senin pantere gider bak bide arkasına GSİ16V yapıştırdınmı 5 kapılı gsi bu die gezersin
teker üstünde yazandan şaşmayın derim benKardeş 36 çok fazlakütür kütür vurur bak söyleyim.max 32 yap.ben önleri 32 arkaları 30 yapıyorum.çünkü arka hafif öne göre benim arkaya pek kimse oturmuyor bide. sen istersen dördünü de 32 yapabilirsin.ama 36 kesinlikle çok fazla
Hatta 5 kapılı hb gsi en makbulü neden diecksen Hakan abi senin dediğini yapacaksın verdinmi gazı arkandan böle bakakalır heraldeaslında gsi alıp 1.4 yazdırmak makbul
milletin gururu ayaklar altında kalır
özeniom valla o görüntülerine
biz de mi girsek şu gsi tampon-pancur olayına ne dersin burak
Lastiğin üzerinde yazıyomu ki kaç hava vurulacağı?aslında gsi alıp 1.4 yazdırmak makbul
milletin gururu ayaklar altında kalır
teker üstünde yazandan şaşmayın derim ben