ama ağbi saka bi yanada erhanın araba 106 gti lerin tamponundan aylırmıyor gözümle gördüm görmesem inanmazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolçaklarımız aynıymış Bu kolçağı ben döşemeyle uyumlu olsun diye baya aradıydım sonunda Kayseride bir aksesuarcıda babamın dikkatini çekmiş Orj. gibi gerçekten ustamın anında dikkatini çekti zaten ESk. gelince Bu arada elektrikli aynlarda çok güzel olmuş ayna düşme sıkıntısına soonn Bende düşünüyorum aslında böyle bir ayna veya 94'modelin dikiz aynasını takmayı
bu da kol dayama orjinal gibi oldu hatda orjinaldan bile iyi şimdide 4 cm lik sparko yay arabayı düşürdüm cok rahat ve güzel oldu
Benim bildiğim kadarıyla 93 ve 94 model GSi lerin kadranları 7bin ve 260 olması lazım sonrasına 8bin ve 240 kadran konulduyiğit kardeş benle idda ediyo 94 gsi lerin kadranı 7 bin devir değil diye benima racım kadranı 7 bin devir yiğit diyoki orjinal değil forumdaki gsi sahipleri aydınlatın arkadaşı
İşte aklımdakilere araca uygulamışsınız Hatta ilerde böle bi projede var aklımda bakalım şimdilik elimizdeki HBye orj. haliyle binelim ne zaman sıkılırsak o zaman yaylarız
buda yayları taktıkdan sonraki hali şimdi dıltan resmini koyacam
bunlar aynalarım umarım beğenirsiniz sıra kol dayamada
Markası ve ölçülerini alabilrmiyim Yiğit abi bide malum Tr şartları nasıl abi altı sürtme yapıyormu Şimdi Korktuğumuz 2 konu var işte 1.süspansiyonun sertleşmesi 2.side altının deymesibence bu yaylardan bulun ve alın derim kesinlikle cok daha rahat oldu şim ve şık oldu önceden at gibiydi şim di spor bir görüntü ve süspansiyon oldu mükemel sonuç aldım