Astra F Kullanıcıları Buraya

ama ağbi saka bi yanada erhanın araba 106 gti lerin tamponundan aylırmıyor gözümle gördüm görmesem inanmazdım

dsc00251large.jpg
dsc00252large.jpg
dsc00253large.jpg
dsc00254largey.jpg
dsc00256large.jpg

bu da kol dayama orjinal gibi oldu hatda orjinaldan bile iyi şimdide 4 cm lik sparko yay arabayı düşürdüm cok rahat ve güzel oldu
Kolçaklarımız aynıymış :) :) :) Bu kolçağı ben döşemeyle uyumlu olsun diye baya aradıydım sonunda Kayseride bir aksesuarcıda babamın dikkatini çekmiş ;) Orj. gibi gerçekten ustamın anında dikkatini çekti zaten ESk. gelince :D Bu arada elektrikli aynlarda çok güzel olmuş ayna düşme sıkıntısına soonn ;) Bende düşünüyorum aslında böyle bir ayna veya 94'modelin dikiz aynasını takmayı ;)

yiğit kardeş benle idda ediyo 94 gsi lerin kadranı 7 bin devir değil diye benima racım kadranı 7 bin devir yiğit diyoki orjinal değil forumdaki gsi sahipleri aydınlatın arkadaşı :)
Benim bildiğim kadarıyla 93 ve 94 model GSi lerin kadranları 7bin ve 260 olması lazım :) sonrasına 8bin ve 240 kadran konuldu ;)

bence bu yaylardan bulun ve alın derim kesinlikle cok daha rahat oldu şim ve şık oldu önceden at gibiydi şim di spor bir görüntü ve süspansiyon oldu mükemel sonuç aldım

bence bu yaylardan bulun ve alın derim kesinlikle cok daha rahat oldu şim ve şık oldu önceden at gibiydi şim di spor bir görüntü ve süspansiyon oldu mükemel sonuç aldım
Markası ve ölçülerini alabilrmiyim Yiğit abi bide malum Tr şartları nasıl abi altı sürtme yapıyormu :confused: Şimdi Korktuğumuz 2 konu var işte 1.süspansiyonun sertleşmesi 2.side altının deymesi :(

Geri