Astra F Kullanıcıları Buraya

ben arabanın yağ yakmasını engellemeye calışlmıyorum sıfırda yapsam bu arac yine yağ yakacak amacım daha az yağ yakmasını sağlamak bani yanlış anlamayın arkadaşlar bu opelin özeliği olsa gerek sıfır bile yağ yakıyor amac daha az yağ yakmasını sağlamak

Yiğit bey merhaba,
Rica etsem imzanızdaki resimlerin boyutunu küçültebilirmisiniz? Yada resimleri tek bir resimde toplayabilirmisiniz? İmza resminde bu boyutlar çok büyük kalıyor ve sayfayı yavaşlatıyor çünkü.
Teşekkür ederim.
Saygılar.
bu imza yı ayarla yamadım ben istiyorum küçürtmek ama beceremedim yardım edersen sevinirim zaten teknik testekden yardım istedim sitenizden ama dönen olmadı yardım edersen bu runu hal ederim derim benide rahatsız etdi istersen hep kaldırım imzayı ama sonra bana boş vakitinde nasıl yapılcağını gösterirsen sevinirim

ben arabanın yağ yakmasını engellemeye calışlmıyorum sıfırda yapsam bu arac yine yağ yakacak amacım daha az yağ yakmasını sağlamak bani yanlış anlamayın arkadaşlar bu opelin özeliği olsa gerek sıfır bile yağ yakıyor amac daha az yağ yakmasını sağlamak
Yok abicim ben seni anladım zaten en aza indirgemeye çalışıyosun ;) Bende önceden beri aracın yağ yakmaması için uğraştım ama kime sorsam yine yakacak yine yakacak dedi :( ve internette araştırmalarım sonucu bu motorlarda mobilin daha dayanıklı ve uzun süre özelliğini kaybetmediğini yazmışlar Bende düz mantık düşünerek yüksek sıcaklıkta çalışan motorlar olduğundan dolayı yağ özelliğini çabuk kaybedeceğini ve buda yağ tüketimini arttıracağını sebeb olabilir diye daha dayınıklı bir yağla, yağ tüketimini azaltabilirmiyim diye düşünüyorum :) Tabi tamamen bu kendi düşüncem (saçma gelirse kusura bakmayın :o )

yağ yakmayı azaltmak için
kısa mesafe kullanmayın :D nası olcaksa :D ilk çalıştırmada marş aldığı gibi egsoza bakın o kadar yağın nası eksildiğini gözlerinizle görün
yani o 5bin kmde ne kadar az marşa basarsanız yağ tüketimi o kadar azalır
bide devre abanmayın, 5-6bin devirlik araba değil bizimkiler ;)

yağ yakmayı azaltmak için
kısa mesafe kullanmayın :D nası olcaksa :D ilk çalıştırmada marş aldığı gibi egsoza bakın o kadar yağın nası eksildiğini gözlerinizle görün
yani o 5bin kmde ne kadar az marşa basarsanız yağ tüketimi o kadar azalır
bide devre abanmayın, 5-6bin devirlik araba değil bizimkiler ;)
:o :o :o :o :o :o :o :o
Durum anlaşılmıştır yani dermanı sağda solda aramamak lazımmış :) Meğersem dermanı kendi elimdeymiş :D :D :D

valla burak ben bunu bilmiyoldum mobil hiç kulanmadım bide mobil kulanalım kalitelidiye hep magnetec filan kulandım bide mobili deneyelim ama doğrudur servis hep mobil kulanıyor bak o hiç aklıma gelmedi

ben doğru düzgün kontak kapatmıyorum sürekli araba sırtındayım tabiki sürekli basmıyorum ama yolu buldumu dayanamıyorum o yüzden radarcılar akraba oldum sayaılır ama daha basmam artık radar cezalarıda katlanarak gidiyor yazık günah okadar paraya yedim akılandım 289 tl ceza yedim katlamlı 190 km ile girmişim dahada yapamam içimi oturdu

motorun durumuna göre de tüketim değiştiğinden önce deneyin takip edin hangi yağ ile en iyi perf. alırsanız onla devam edin

Geri