Astra F Kullanıcıları Buraya

valla burak ben bunu bilmiyoldum mobil hiç kulanmadım bide mobil kulanalım kalitelidiye hep magnetec filan kulandım bide mobili deneyelim ama doğrudur servis hep mobil kulanıyor bak o hiç aklıma gelmedi
Walla abi bende bilgisine güvendiğim bi abi söledi banada ;) dedi dene pişman olmucaksın dedi :) Bakalım deneyince görücem bende durumu :D Bu arada payalşılan bilgiler için herkese teşekkür ederim ;)

paraya yedim akılandım 289 tl ceza yedim katlamlı 190 km ile girmişim dahada yapamam içimi oturdu
bu hızlarla uzun süre kullanırsan da hem yağın eksilir hem de motorunun ömrü eksilir

10 yaş üstü 100bini devirmiş motora bu kadar yüklenmeyin olsun bitsin

ben 1000 km sonra yağ değiştircem ozaman cıkan yağı da ölcecem ve bu sefer mobil kulanacam yada gm nin orjinal yağı var onu kulana bilirim gm orjinal yağını kulanan varmı nasıl bilgisi olan var mı

bende gm yağ var içinde ama şu an takip ediyoruz 1500ü geçtik daha bi belirti yok.

bu hızlarla uzun süre kullanırsan da hem yağın eksilir hem de motorunun ömrü eksilir

10 yaş üstü 100bini devirmiş motora bu kadar yüklenmeyin olsun bitsin
usta bişe söylicem yanlız devirli kulandığım zaman hararet düşüyor o yüzden böyle kulanıyorum hararet genelde 90 ve100 de oluyor ama devirli kulandımmı düşüyor hiç dikkat etdiniz mi

usta bişe söylicem yanlız devirli kulandığım zaman hararet düşüyor o yüzden böyle kulanıyorum hararet genelde 90 ve100 de oluyor ama devirli kulandımmı düşüyor hiç dikkat etdiniz mi
orası şöyle
bizim ecotec motorlar al. gövdeye sahip olduğundan ne kadar hızlı gidersen hava sirkülasyonu motoru o kadar soğutuyor,
devirli ama düşük hızda deneme sakın ;)
ozaman gm kulanmak lazım derim adamlar bu yağı cıkartdığına göre bir bildikleri vardır

gm yağ da mobil olması lazım kıyısında kenarında biyerde yazıyodu.

hakan ağbi sağol bide gm yada mobil deneyelim bu gün rayatörle tepoyu sökecem biraz temizlik yapayım radyatörü sökmemde depoyu sökecem samadıramda ufak bir sorun var depoyu ful göstermiyor onu hal edecem

Geri