Astra F Kullanıcıları Buraya

ya kusura bakma ama fiyatı çok düşük değil mi ? O km, OV, değişren yok orjinal :( yazık ihtiyaç dedikleri böle bişi işte. sıkışınca olmuyor.

ya kusura bakma ama fiyatı çok düşük değil mi ? O km, OV, değişren yok orjinal :( yazık ihtiyaç dedikleri böle bişi işte. sıkışınca olmuyor.

Yok yok kusura bakmadım ya. Benim sıkışmam öyle bi sıkışma diil çok şükür, yeni bi araç alıcam o yüzden acil :)

Bizde bi h kasayı satamadık arkadaş 0 kmsinede 2 mılyar zam geldı ama bizim hala alıcı yok.

Hayırlı satışlar arkadaşlar...İnşallah değerini bilen insanların eline gider araçlarınız...

Arkadaşlar Lpg montajını yaptıktan sonra arabadan bir antifiriz kokusu gelmeye başladı...Montajı yapanlara götürdüm sorunu söyledim sızıntı falan yok abi dediler montaj sağlam dediler..Motor ısındıktan sonra koku çıkmaya başlıyor...Yalnız içerden değilde camı açtığımda dışarıdan duyuluyor koku...Neyse bu şekilde kullanmaya devam ettim..Yağmurlu havalarda içerideki buharı atmak için kaloriferi açtım ama buhar için bir çare olmadı .....Sıcak üflemesine rağmen camdaki buharı almadı ve halen almıyor...Dün rastgele arabanın suyuna baktığımda şok oldum su neredeyse sıfırlanmış...Hemen ilave ettim...Şuan fazlasıyla hissedilen antfriz kokusu ve sürekli eksilen suyum var..Sizce bu sorunlar kaloriferlemi alakalı.....?

Hayırlı satışlar arkadaşlar...İnşallah değerini bilen insanların eline gider araçlarınız...

Arkadaşlar Lpg montajını yaptıktan sonra arabadan bir antifiriz kokusu gelmeye başladı...Montajı yapanlara götürdüm sorunu söyledim sızıntı falan yok abi dediler montaj sağlam dediler..Motor ısındıktan sonra koku çıkmaya başlıyor...Yalnız içerden değilde camı açtığımda dışarıdan duyuluyor koku...Neyse bu şekilde kullanmaya devam ettim..Yağmurlu havalarda içerideki buharı atmak için kaloriferi açtım ama buhar için bir çare olmadı .....Sıcak üflemesine rağmen camdaki buharı almadı ve halen almıyor...Dün rastgele arabanın suyuna baktığımda şok oldum su neredeyse sıfırlanmış...Hemen ilave ettim...Şuan fazlasıyla hissedilen antfriz kokusu ve sürekli eksilen suyum var..Sizce bu sorunlar kaloriferlemi alakalı.....?

Arabaya antifirizi yeni mi koyuldu; yoksa sadece lpg den sonramı yapmaya başladı bunu; eğer yeni konulduysa; radyatörden ya da herhangibir yerden kılcal bir kaçak vardır ve buhar halinde atıyordur; genelde hararet 90 lara gelince yani termostat açtıktan sonra eksiltme yapar; yok hep antifiriz vardı ama lpg montajından sonra yapmaya başladıysa ozaman lpg regülatörüne kalörifer giriş ve çıkış hortumlarına t atılarak paralel su borusu çekiliyor; bu t ler plastik ise genelde sorun çıkarıyor; demir olanlarla değiştirmek gerekir;eğer termostat açtıktan sonra araç çalışırken yapılan gözlemlerde kaçak tespit edilemiyorsa ya buhar olarak atıyordur ya da silindir kapak contası darbe almıştır; eğer kaçağı bulamazlarsa kaçak tıkayıcı tozları tavziye ederim....

Abi LPG montajı yeni yapıldı sanırım, su ilave ettikten sonra halen eksiltmeye devam ediyormu ? bende montaj yapıldıktan sonra suya bakmıştım sıfırlanmıştır.montajı yaparken biryeri deliyorlar osırada bütün su boşalıyormuş megersem o yusden bifikir vereyim dedim :S

Geri