efe nette gördüm ben senin ilanı, eski falan mı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.vites öleya walla kitliyoya 80-140 arası 3.vites böle değişik bişey oluto veya bana öle geliyo sanki turbo varmışta o devreye giriyomuş gibi3.vites deli bişey, her yola geliyo
ama az yakıyo mu o tartışılır,gerçi uygun devrin altında kullanırsak illaki fazla yakar,bizim araçların hakkı da 3000-3500 bence
yincek ekmek, eskişehirli seniiii , her yerde belli eder esesli kendini,
walla yukarda da dediğim gibi beğenen alır beğenmeyen almaz şart değil satılması bence,yeni araba almak için yapıcağım masrafın yarısını buna yapsam gene bi 10 sene gider
hem bizim kafada adamlar için çocuğunu evlatlık vermek gibi bişey olur f kasayı satmak,kolay olmaz
hayırlısı efe abiya eğer satmaya karar veirirsek yazın büyük ihtimal bende koycam yani o durumda iki F kasa gidiyo demek ama daha kasırga belli değil ben kıyamıyom hayırlısı diyelim efe abiburak yazın başında ilanı koymayı düşünüyorum.
3.vites öleya walla kitliyoya 80-140 arası 3.vites böle değişik bişey oluto veya bana öle geliyo sanki turbo varmışta o devreye giriyomuş gibi
Hakan abi aslında gayserililer derya aslen benim ailem oralı lakin ben eskişehirde doğdum büyüdüm ağzıma ister istemez dolanıyo ki bence çok doğru sözya Hakan abi walla sıfır gibiya takur tukur ses yok bi kışın ilk çalıştığı zman garrt gurttt sesler geliyordu oda ısınınca gidiyordu işte sorunu bu yani şimdi havalar ısındığı için o sorunda kalmadı
efe nette gördüm ben senin ilanı, eski falan mı ki?
çok farklı bi duygu, hem okuldan kurtuldum hayata atıldım diye seviniyo insan hem de yeni bi hayata atılıyorum diye ürküyo...2si içinde çok erken henüz abi..mayıs sonu mezunum..önce bi mezun oliyim abi arabayı sonra düşünüyorum çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.