Şehir içi km de 52 kuruş
normal kullanım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şehir içi km de 52 kuruşnormal kullanım
Şehir içi km de 52 kuruşnormal kullanım
Bu sabah cam suyunu full antifiriz doldurdum. Sonra yine denedim. Aynen dediğiniz gibi bagaj kapağından mavi sular aktı. Muhtemelen hortum ya fıskiyenin ucundan çıkmış yada patlamış. Fıskiyenin olduğu o siyah rüzgarlığımı sökmek gerek? nasıl bakmak gerek o kısma. sorunu kendim halledebilirmiyim.su sıktıktan sonra bagaj kapağı altından su akıyosa hortum kopmuştur.
Bu sabah cam suyunu full antifiriz doldurdum. Sonra yine denedim. Aynen dediğiniz gibi bagaj kapağından mavi sular aktı. Muhtemelen hortum ya fıskiyenin ucundan çıkmış yada patlamış. Fıskiyenin olduğu o siyah rüzgarlığımı sökmek gerek? nasıl bakmak gerek o kısma. sorunu kendim halledebilirmiyim.
Bir yardımcı olunda çözelim şu sorunu![]()
Bagaj kapağından aktığına göre kapak kısmından çımış yada kopmuştur diye tahmin ediyorum. bagaj kapağının altlarınsa sağ ve solda 2 delik var o deliklerden geliyor su.bagajı açınca solda körük var bitane plastik. onu iki ucundan çekip çıkart hortumu görürsün, elinle bi yokla hangi taraftan kurtulmuş anla önce
sonra bagaj üstündeki o plastiği sök hortum orda.
benimki tam körüğün ordan kopuk, pay da yok habire ekleyerek onarsam da bikaç bagaj hareketiyle geri kopuyor.
tavan döşemesini söktüğümde hortumu da yenilicem kısmetse.