turbo etkısıyle h yurur gıder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erdinç kardeşim ben sana yumuşak demiyorum yeni nesil hesapta güçlü opel motorları için söylüyorum bu yüzden üzerine alınmana bir anlam veremedim
Sonuçta opel 20 yıl önce ürettiği bir makineyi hala aşamadı işte malesef gerçek bu, şimdi bunu yok varsayıp gözlerimizi kapayıp ışıltılı xenonlarına bakıp abi yeniler daha mı iyi dememiz gerekiyor... Adamlar yeni modellerde vw nin peşine takılarak tıpkı onun gibi bir direct injection gasoline turbo modeli tutturdu gittiler ve klasik turbodan vazgeçtiler ve evet sonuçta direct injection turboda 2.0 da vw nin en güçlüsünden de güçlü makine ürettiler ama yinede klasik turbonun altında kaldılar böyle olunca da bir LET in gücünü aşamadılar siz şimdi OPC nin 240 hp olan değerine bakmayın çünkü LET in üzerindeki 204 HP veren turbo hap kadar sırf bu yüzden irmscher alt yapı ile oynamadan sadece turboyu arttırarak 274 HP ye ulaşıyor kısacası opelde zaman geçti ama güç artamadı üstelik diğer taraftan vw bu kapalı turbo olan motoru bütün TFSI modellerine uyguladı Opel daha güçlüsünü üretmiş olmasına karşı bunu modellerine vw kadar fazla uygulamadı kısacası işler karışık ama bir gerçek varki Opel için olaya özellikle güç olarak bakılınca hala 20XE veya LET in gölgesinde kalmış durumda olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
Bu yüzden de kıçında bir de OPC yazanlara özellikle yumuşak demek zorunda kalıyorum kusura bakmayın
Yok mu 1.6T? Yoksa zaman harcamanın anlamı yok.Deneyelim dedik kötü olduk
Yok mu 1.6T? Yoksa zaman harcamanın anlamı yok.Deneyelim dedik kötü olduk
Forum kuralları ;
13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.
i OPC nin 240 hp olan değerine bakmayın çünkü LET in üzerindeki 204 HP veren turbo hap kadar