ASTRA G Katalitik İptali

benim aracında katalizörünün içindeki porseleni dağılmıştı araç yolda gitmiyordu yenisi için 1500 ytl istediğinde servis bende sanayide ki iyi bir egzost ustasına gittim katalizörü çıkarttı içini açıp porseleni döktü sonra kapatıp kaynak yaptı yani katalizör iptal oldu fakat araçta performas için hiç bir katkısı olmadı hatta 3000 devirden sonra ses yapmaya bile başları onun için arkadaşım eğer katalizörün sağlamsa iptal ettirtmeni kesinlikle tavsiye etmem

performans son susturucu alcağım zaten olmadı bu spor katalizor dediğiniz olayıda bir sorayım faydası varmıdır yokmudur

benim aracta 2 adet katalizör vadı. yerine susturucu taktırdım. bi sorun yok aractan araca değişiklik gösteriyo heralde. önce egr iptal ettim denedim sonra katalizorü iptal ettirdim performans acısından iyi bir farkı var. yakıt aynı bi sorun yok yani...

sadece kat iptali ile çok yüksek performans alamassın ayrıca ses yapmaz
bizim araçta kat iptali vardı çok bişe değişmemişti sonra performans son susturucu taktık baya ii oldu
yani kat iptali yapacaksan performans son susturucu da almalısın:good:

bencede kat iptali ve yanında son susturucu yani saglam bi egzos almalısın

spor katalizör denilen zaten tüp şeklindeki benm taktırdıgım orta boyunu 50 lira ya aldım ibs den 15 lirayada taktırdım

spor katalizör susturucunun biraz değişiği içinde geometrik düzenli çıkıntılar var hava onlara çarpıp ızgaraya yönleniyo ordan ilk filtre işlemini geçiriyo

aracında hiçbir sorun olmaz x kodlu motorlarda sıkıntı yaşanmıyor aracın çekişi artacaktır ve yakıt tüketimde düşecektir.

ben 80 ytl ye kat yerine bir susturucu takarak yaptım bu işi ve ilginçtir sanki bir anahtar varmış gibi tam ama cidden tam 3000 devirden sonra bir şahlanma oluyor motorda. tabi açık hava filtresi de var artık ama ondan önce de böyle idi durum. bunda denildiği gibi belirli bir basınça gelmenin etkisi büyük ve bundan dolayı alt devirlerde sorunum var. buna 2-3 hafta sonra zaman ayıracağım..

bana performans son susturucu için ne önerirsiniz ?

ankaradasın işte katı ışık abiye bi ugra ibs e susuturucuyu begen
alt devir kaybı için spor susturucu takıyoalr benim 3000 devir altı normal 3000 den sonra TURBOO :)
spor tüpler içi biraz değişik çıkıntılar var magara sartıkalrı gibi

hakan abi de montaj yapıodur herhalde

EGR İptali

Arabanın 3000 devirden sonra ataklaşması Egr den kaynaklanıyor. Çünkü Egr 3000 devire kadar devrede. 3000 devirden sonra devreden çıkıyor.

egr falan bende yok :) ilk mesajda keske kendinizi tanıtsaymıssınız siteye hosgeldiniz:)

Geri