Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen kalıtılıgı ıptal et yerıne kalıtege benzer suturucu takacaklar 50 ytl taktırmıstım sorun yok 3 dewırden sonra gozlemledıgım ıyı dewırlenıyo son susturuc remus takarsan doyma keyfıne kolay gelsın
hallettik teşekkürler spor katalizör taktırdım resimleri mevcut fotoğraf arşivi bölümünde son susturucuda aynı marka vortex çok memnunum valla fakat arkada daha fazla egzos kokusu geliyor gibime geldi katalizör değiştiğinden olabilirmi sonuçta diğer orjinal kattan çok daha farklı bir yapıya sahip
hallettik teşekkürler spor katalizör taktırdım resimleri mevcut fotoğraf arşivi bölümünde son susturucuda aynı marka vortex çok memnunum valla fakat arkada daha fazla egzos kokusu geliyor gibime geldi katalizör değiştiğinden olabilirmi sonuçta diğer orjinal kattan çok daha farklı bir yapıya sahip
Merhaba kusura bakmayin size bi sorum olcakti aracimin katalitik kon. Ses yapmaya basladi icini bosaltmislar konulari arastirirken sizin spor katalizator taktirdiginizi okudum memnunmuydunuz hala kullaniyomusunuz bilemedin konu biraz eski olunca :/ eger memnun kaldiysaniz nerden ve ne kadara taktirdiginizi soyleyebilir misiniz ben Ankaradayim simdiden tesekkur ederim