astra g lastik tercihi lütfen yardım

internetten edindiğim bilgilere göre michelin energy sessiz yumuşak yanlız ıslak zemin performansı pek iyi değil sanırım şimdi continental-yokohama ve nokia arasında kaldım

michelin energy kullandım dediğin gibi ıslanınca yalan oluyodu. diğerlerini bilmiyorum. ama parayı düşünmesem continentale bakardım. modeli de önemli ama bu marka direk üst sınıf gibi geliyo bana. alman markası ztn, bmw mercedes fln hep fabrika çıkışı continental takıyo gibi gözlemledim.

continental in fabrikasında üretilen bir lastik var koçtaşlarda satılıyor.özel servisteki ustam onu tavsiye etmişti.continental üretiyor ama adı başka.kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim?_

bahsettiğiniz markayı bilmiyorum. ama aynı fabrikada üretilen bütün lastikler aynı kalitededir diye birşey yok. hatta bu ikinci markayı niye üretiyor? daha düşük fiyatlarda da rekabet edebilmek için. ama fiyat düşerken kalitenin düşmediğini garanti edemeyiz.

kleber veya yokohama

michelin energy,fakat bayinin elinde kalan eski tip energy lerden değil, yeni çıkan energy saver, yalnız yumuşak oldugu için sıcak havalarda vıc vıc ses yapabilir:)) yokohama yı tavsiye etmem frenleme olarak iyi değil hele soguk havalarda, ekonomik derseniz klebér

michelin energy,fakat bayinin elinde kalan eski tip energy lerden değil, yeni çıkan energy saver, yalnız yumuşak oldugu için sıcak havalarda vıc vıc ses yapabilir:)) yokohama yı tavsiye etmem frenleme olarak iyi değil hele soguk havalarda, ekonomik derseniz klebér

benim lastikler de yeni tarihli. ondan mı vıcvıc ediyo? :D

arkadaşım havalar malum yımışak lastik ses acısından sıkıntı doğurabilir bende prelli p 6 kullanıyorum sert lastik ama cok cok memlunum...

2 ay kadar önce Brıdgestone Er 300 Turanza aldım.Daha önce Michelin, Dunlop ve Continantel kullanmıştım.Bu lastik Türkiye yollarında kullanılabilecek tek lastik diyebilirim.Yol tutuşu, viraj kabiliyeti ve ıslak yada kuru zeminde durma mesafesi çok başarılı.Tavsiye ederim.

Geri