Astra G Sahipleri Buraya

ınsallah kanka ıhtıyac olmaz kana şuan 6 unıte hazırda amelıyatta anında taze kan ısteyebılırler ?
benım ırmsher logo haber varmı kanka :D

sahıbınden de var adam cevap yazmıyor ayar oldum 35 tl yazmış tunnıg fırması ılgılenmıyor kac kare msj attım ya :(

burak döşemeleri niye değiştiriyosun yırtıldımı? aynı renk mi yaptırıcaksın?
askere gıtmeden 3 sene once bır parca sırt yan sol yanak ve mınder sol yanak aynı kumaşla degıstırmıştım ve gene yırtıldı aynı yerden yırtıldı dedıgım aşınıyor kötu göruntu oluyor gene kumaşını degıştırcez bursa formasi gecırdım şimdılık ıdare edıyor :)

elegance 2004 yılının en full modelı otomatık kılıma far ve yagmur sensoru mevcut gördugum kadarıyla hepsını demıyorum bı kısım böyle

aklım editonlarada kaymıyo değil yani 2004 eleganımı tercih etmeliyim editonumu editonlarında temizini bulmak başka bir mesele.

ben 2004 elegance bulmuştum mavi atiker tüp vadı 18500 e bırakmıştı adam ama aynı gün edition düştü bitane 3 yaş büyük ve tüp olmamasına rağmen edition u tercih ettim.bana 2000 lira fazlaya maloldu ama keyfini sürerken para önemi kaybediyor.

benim tavsiyem donanım özellik ve tip olarak hangisi hoşuna gidiyosa onu al.araştırırsan sürekli, temiz edition bulunabilir bence.

Geri