ıyı geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıyı pekı sana bırsey söyluyım bende elfın yagını koydum yag yakmaya basladı eksılttı costrolla döndum bır zaman denedık ustayla ıddaaya gırdık hatta costroldan costrolla fark far bızım motorlar 10 40 w costrol koyduk +10 devam arkadasım vectra b2 sı var ondada var costrol gram eksıltme yok senın kullanımına baglı abanırsan gaza eksıltır opel yag yakar arkadaşlar yuksek devırlede kullanıldıgı zaman bunu unuttmayınarkadaşlar ben arabayı alırken ustaya götürdüm bakması için motorun ordan hortumu çıkardı hortumdan fabrika bacası gibi duman çıkıyor bunu alma yağ yakıyor dedi bir defa astra g hastasıyız ya alacağız servise götürdüm meğer benden önceki pinti sahibi kötü yağ koymuş gittim castrol yağ almaya benim yıkamacı tavsiye etmedi castrol bozdu buharlaşıp gidiyor dedi 10x40 elf yağ koyduk 8 bin km oldu bir gram yağ eksiltmedi tavsiye ederim reklam gibi oldu ama orda burda castrolün magnatek serisinin 80 liralık yağını 50 liraya satıyorlar aldanmayın motoru yersiniz haberiniz olsun