Astra G Sahipleri Buraya

iyi geceler canlarım,moral felaket bozuk babannem ölmek üzere sabahtan beri ağla agla,Allah hepinize uzun Ömür versin ins.

iyi geceler canlarım,moral felaket bozuk babannem ölmek üzere sabahtan beri ağla agla,Allah hepinize uzun Ömür versin ins.
cok uzuldum allah yardımcınız olsun 15 gun önce enıştenın babası kanserden can cekıse cekise öldu ınsan böyle daha cok perısan oluyor anlıyorum kardesım yapabılcek bırseyımız varsasöyle bora:sorry:

kardesim anlatilmasi gercekten zor bir durum.. acini paylasiyorum.. Allah obur tarafta mekanini cennet eylesin..

yağ cevapları için çok teşekkür ederim...

burak mobil kullandınmı hiç bilgin var mı? birde castrol yağ magnatec ve filtreler komple ne kadar tutar acaba ?

Allah dert verip derman aratmasın cümlemize.Çok çok geçmiş olsun.

castrol yağ magnatec ve filtreler komple toplam 95 ile 110 lira arasında değişir

castrol yağ magnatec ve filtreler komple toplam 95 ile 110 lira arasında değişir
50 tl yag enson almıştım emrenın dedıgı gıbı cıkıyor ortalama fıyat;)
mobılı met edıyorlar ama kullanmadım dogduk dogalı costrol kullanırım her aracımda serkan opel yag yakmaz su yagla yok bu yagla yalan her yagda yakar abanırsan 1500 km 250 gram eksıltır 5 bın cıvarı ve usttu devırde kullanırsan normal kullanırsan bı sorun olmaz

Son düzenleme:
teşekkür ederim burak ilgine...castrol den devam edelim o zaman.eski arabadada castrol 20-50 lpg yağ kullanıyoduk istanbul git gel 3 litreye yakın yakmıştı namussuz :D

5bin devire falan çok nadir çıkarım ben zaten.ama şehir içi dur kalk bazen iyice benim ve aracın canını sıkıyo malesef...

Geri