Astra G Sahipleri Buraya

teşekkür ederim burak ilgine...castrol den devam edelim o zaman.eski arabadada castrol 20-50 lpg yağ kullanıyoduk istanbul git gel 3 litreye yakın yakmıştı namussuz :D

5bin devire falan çok nadir çıkarım ben zaten.ama şehir içi dur kalk bazen iyice benim ve aracın canını sıkıyo malesef...
bak serkanım hava fılıtresını cıkardım ben sırf bu yag yakma muhabbetıne ayagımın ayarı kalmadı 1500 2000 km de 250 gram yag eksıltı oda abandıgımdan gaza yuksek devırlı kullanımda yag yakar sen 10 ,40 w al kullan eger yakarsa şayet anormalıllık olursa ınsallah olmaz ozaman baska sorun olabılır yag yakarsa dıyorum tabı yardımcı olurum serkan nedemek herzaman astra kolık olduk :D ;)

uzun bi aradan sonra selamlar :) bugün arabayı bakıma götürdüm triger seti değişecek frenler kontrol edilecek gaz bakımı yapılacak jantları kuzenle değişmiştik tekrar jantlarıma kavuşcam balansı aflan yapılacak bisürü masraf çıkacak yani :) birde tamponda kırık vardı çok önceden o yapılacak kara yılan sezonu açıyor yine :D

iyi geceler canlarım,moral felaket bozuk babannem ölmek üzere sabahtan beri ağla agla,Allah hepinize uzun Ömür versin ins.

bora geçmiş olsun kardeşim benimde çok akrabam kanserden vefat etti en sonda amcam vefat etti gerçekten çok kötü göz göre göre elinden gidiyo hiçbişey yapamıyorsun :(

uzun bi aradan sonra selamlar :) bugün arabayı bakıma götürdüm triger seti değişecek frenler kontrol edilecek gaz bakımı yapılacak jantları kuzenle değişmiştik tekrar jantlarıma kavuşcam balansı aflan yapılacak bisürü masraf çıkacak yani :) birde tamponda kırık vardı çok önceden o yapılacak kara yılan sezonu açıyor yine :D

sellam :) oo kolay gelsin Samet :) astra g gene maasallah sorunsuz araba :):)
usta dersen(mekaniker) Kartal sanayiide Paksoylar Opel den Enver ustayi(abimi) oneririm.. genede aklinda dursun.. gidersende selam soyle :):)

garaja ozel, ozel koleksiyonumu gosteriyorum :):)

picture.php

kardeşim saolasın tanıdık var kaynarcada oraya götürüyorum arabayı yine oraya götürdüm perşembeye kadar çıkar inş. bi kaç şey daha vardı işleride yoğun cuma günü ankaraya gitcem

bu arada ne zaman pedallıyoruz kardeşim ben her akşam fenerbahçe yapıyorum :)

agustos 25 i gibi insallah pedalliycaz..ben suadiyeden cikarim.. pendik rahat yaparim..
maasallah sen bozma hep boyle devam :)

tamamdır kardeşim ben herzaman hazırım haftaya bi aksilik çıkmazsa izmire gidiyoruz hedef 1 günde 400 km sabah 7 de ferbotla yalovaya geçip ordan pedallicaz gecede sürüşe devam aksilik çıkmazsa gece 2 gibi izmirdeyiz çok yorulursak akhisarda mola verip devam edicez biraz kasıcaz kendimizi :)

burak hoşbulduk kardeşim işlerin yoğunluğundan falan giremiyodum sürekli şehir dışındaydım yine biras uzun kaldık bu sefer :)

tamamdır kardeşim ben herzaman hazırım haftaya bi aksilik çıkmazsa izmire gidiyoruz hedef 1 günde 400 km sabah 7 de ferbotla yalovaya geçip ordan pedallicaz gecede sürüşe devam aksilik çıkmazsa gece 2 gibi izmirdeyiz çok yorulursak akhisarda mola verip devam edicez biraz kasıcaz kendimizi :)

burak hoşbulduk kardeşim işlerin yoğunluğundan falan giremiyodum sürekli şehir dışındaydım yine biras uzun kaldık bu sefer :)
bursaya gel karşılıyım yanlız pısıklet komam arabaya haberın olsun :D:D:D

ehehhe kardeşim bisikleti arabaya bende koymam zaten hiç merak etme pedal basmak daha zevkli :) bursanın içine girmeden susurluk yoluna giricez kardeşim ama aklımızda bursada var bi gün bursaya gelicez şehir turu yapmaya :)

Geri