peki herhangi bir titreme veya devir kaybı var mı o hızlarda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
titreme güç kaybı yok sanki son limit oymuş gibi daha milim ilerlemiyo birşey sıkıyomu aracı acaba anlayamadım gittipeki herhangi bir titreme veya devir kaybı var mı o hızlarda?
titreme güç kaybı yok sanki son limit oymuş gibi daha milim ilerlemiyo birşey sıkıyomu aracı acaba anlayamadım gitti
o denemeyi yaptığımda 215.40.17 vardı üstünde şimdi orjinalleri var daha orjinal jantlarıyla denemek fırsatı bulamadım ama fazla bir fark olacağını zannetmiyorum
orjinalleri 195.55.15Orijinalle denede gör fark oluyormu olmuyor mu? Bu arada orjinal dediğin ebat ne?
Osman sen bu konuyu başka bir siteye daha açmışın ama kalkacak delikanlı bulamamışın anladığım kadarıyla
Ya sırf meraktan başka bir siteye girdim hani bizim karşılaştırmalarımızı acaba onlar kendi markalarıyla nasıl değerlendiriyorlar diye ama inanın girdiğime pişman oldum ya Opeli yerden yere vurmuşlar anlatılmaz derecede bir düşmanlık ve aşşalıyacı yorumlar yapıyolar ve ben anlamıyorum nasıl oluyorda böyle seviyesizce muhabbet edip geyik yapıyolar yani bu siteye 1 seneden fazladır üyeyim ve onlıne olmaya çalışıyorum ama bizim sitemizde gerek başka markalara karşı olsun gerek normal muhabbetler olsun hiç bir şekilde böyle saygısızca ve seviyesizce konuşulmuyor hatta Yavuz abide (dragon) sitede bi kaç yorum yapmış ve bu seviyesiz muhabbetin neden olduğunu gayet beyefendi şekilde bizim sitemizi örnek vererek sormuş ama sonuç hüsran adamlar gene aynı gene aynı ve eklemek istiyorumki opelim.net gerçekten gördüğüm en seviyeli forum ve paylaşım sitesi