Yeni hedefler..Aston martin,Bugatti,Ferrari falan..S2k kesmez gsi' ı..
Alırsan sen de bi Aston Martin,Bugatti,Ferrari deneriz Fatih. Ama ruhsatta adın yazsın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni hedefler..Aston martin,Bugatti,Ferrari falan..S2k kesmez gsi' ı..
ewet yanılmadın ben zamanında yutturdum istersen videosunu koyiim de izle ne dersin sfı s2k boş konuşmayalım ben boşa konuşmam belgeli filmliarkadaşlar bu sfi ve gsi iler neymiş ya nasıl bişeymiş..bu siteye üye olana kadar ne olduklarını bilmezdim öle bi yazılmışki dedim heralde 1600 cc ye 200 hp filan veriyoda vtec lere kafa tutuyo,yakında s2k larada egsoz dumanı yutturmaya başlar heralde sfi ler...
Alırsan sen de bi Aston Martin,Bugatti,Ferrari deneriz Fatih. Ama ruhsatta adın yazsın..
oda olacak yakında merak etme sen fatihcim NVL80 bitiyo az kaldıYeni hedefler..Aston martin,Bugatti,Ferrari falan..S2k kesmez gsi' ı..
ewet yanılmadın ben zamanında yutturdum istersen videosunu koyiim de izle ne dersin sfı s2k boş konuşmayalım ben boşa konuşmam belgeli filmli
oda olacak yakında merak etme sen fatihcim NVL80 bitiyo az kaldı
Walla Serdar abi öle bi anlatmışsınki bizimkini satıp şöle dökükte olsa insanın gidip bi sfi gsi alası geliyo ya bu siteyi birisi OPELe duyurması lazım ya gerçekten meğer ne kadar önemli araç yapmış zamanında peki yerini serdar abi şimdi OPClermi alıyo yoksa yerini hiç bi model dolduramazmı
Ama Erman abi senin makina kusura bakmada su gibi benzin içiyo yalanmı şimdi senin araca birisinin sölemesi lazım benzinin litresi 3liradan daha fazla olduğunu küsüratıda varda yazmadım.Belki X20XER motorlu Astra G OPC'ler...Şu anki ürün gamında bulunan OPC'ler turbo olduğundan başka bir dünya...
Ama Erman abi senin makina kusura bakmada su gibi benzin içiyo yalanmı şimdi senin araca birisinin sölemesi lazım benzinin litresi 3liradan daha fazla olduğunu küsüratıda varda yazmadım.
dediğin gibi ayrı bi dünya yani sfi dönemi parladı ve söndü uzun lafın kısası yaşatmak bizim elimizde...