onumuzdeki ay modifiye islemlerine basliyorum..
yapicaklarim sunlar;
Dbilas Dynamic Flowtec Emme Manifoldu ve yazilim (chip tuning) +32 bg
Dbilas Dynamic 262 Derece Dereceli Egzantrik +10 bg
Port Polish (ust kapak taslama) yapilan modifiye islemine ve aracin hacmine gore +8 ila +14 bg arasi veriyo
birde headers dusunuyorum katalizoru iptal edip fakat astra h'larda ariza isigi yaniyor, ona bi cozum bulmam lazim..orjinali iptal edip yerine spor katalizor koyarsamda 600 YTL'ye maloluyo yani 2-3 bg'lik bi artis icin mantikli bi rakam degil..
parcalarin verdigi bg gucu Dbilas'in web sitesinde verdigi dyno testi verileri.umarim aracimdanda ayni sekilde performans alabilirim.
tahminimce 155 ila 172 bg arasi olucak..
fren modifiyesi olarakta on diskleri Omni Competition performans fren diskleri ile degistirmeyi dusunuyorum..eger arac cok patinaja kalirsa (buyuk ihtimal kalabilir) 205/55/16" 'dan 205/45/17" 'ye gecicem..jant olarak Rial Montreal 17" yada Konig Hot Swap Carbon 17" dusunuyorum..Lastik ise Toyo T1S..
butun bu modifiyeler, yaptigim hesaplara gore jant ve lastikler haric 3000 YTL civarini bulucak. eger jant ve lastik degisirse 5500-6000 YTL civari..esas kafami yoran sey ise buna deyip deymeyecegi..
155-172
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)