Astra H 1.6 hızlanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onumuzdeki ay modifiye islemlerine basliyorum..
yapicaklarim sunlar;

Dbilas Dynamic Flowtec Emme Manifoldu ve yazilim (chip tuning) +32 bg
Dbilas Dynamic 262 Derece Dereceli Egzantrik +10 bg
Port Polish (ust kapak taslama) yapilan modifiye islemine ve aracin hacmine gore +8 ila +14 bg arasi veriyo
birde headers dusunuyorum katalizoru iptal edip fakat astra h'larda ariza isigi yaniyor, ona bi cozum bulmam lazim..orjinali iptal edip yerine spor katalizor koyarsamda 600 YTL'ye maloluyo yani 2-3 bg'lik bi artis icin mantikli bi rakam degil..

parcalarin verdigi bg gucu Dbilas'in web sitesinde verdigi dyno testi verileri.umarim aracimdanda ayni sekilde performans alabilirim.
tahminimce 155 ila 172 bg arasi olucak..
fren modifiyesi olarakta on diskleri Omni Competition performans fren diskleri ile degistirmeyi dusunuyorum..eger arac cok patinaja kalirsa (buyuk ihtimal kalabilir) 205/55/16" 'dan 205/45/17" 'ye gecicem..jant olarak Rial Montreal 17" yada Konig Hot Swap Carbon 17" dusunuyorum..Lastik ise Toyo T1S..

butun bu modifiyeler, yaptigim hesaplara gore jant ve lastikler haric 3000 YTL civarini bulucak. eger jant ve lastik degisirse 5500-6000 YTL civari..esas kafami yoran sey ise buna deyip deymeyecegi..

155-172 :D yap bakalım yazmıcam yazmıcam diyorum dayanamıyorum ya allahını seversen senın araban 116 hp oylemi o dynoda guzel problemler var 132 hp corsa gsi cıkmıstı o dynoda şaşırmadım senın arabanın 116 hp cıkmasına en guzeli yapacaksın yolu gosteren video bu iş cozulecek ankaraya ugrarsan denicez zaten arabaları istanbula gelicek olursam hemen ulasacagım sana 116 hp astranla deneyelim bi

155hp olması dahi mümkün degil ne yazık ki.calışmalarında başarılar diliyorum,umarım istedigin sonucları elde edersin
mumkun... bende dbilasa astra g nin paracalari hakkinda defalarca mail attim ve adamlar bana bunun gercek oldugunu bircok araci da dyno ya cikardiklarini soyledi.ayrica alman modifiye sitelerine bakarsaniz dbilas tan sikayet eden bulmaniz cok zor...

onumuzdeki ay modifiye islemlerine basliyorum..
yapicaklarim sunlar;

Dbilas Dynamic Flowtec Emme Manifoldu ve yazilim (chip tuning) +32 bg
Dbilas Dynamic 262 Derece Dereceli Egzantrik +10 bg
Port Polish (ust kapak taslama) yapilan modifiye islemine ve aracin hacmine gore +8 ila +14 bg arasi veriyo
birde headers dusunuyorum katalizoru iptal edip fakat astra h'larda ariza isigi yaniyor, ona bi cozum bulmam lazim..orjinali iptal edip yerine spor katalizor koyarsamda 600 YTL'ye maloluyo yani 2-3 bg'lik bi artis icin mantikli bi rakam degil..

parcalarin verdigi bg gucu Dbilas'in web sitesinde verdigi dyno testi verileri.umarim aracimdanda ayni sekilde performans alabilirim.
tahminimce 155 ila 172 bg arasi olucak..
fren modifiyesi olarakta on diskleri Omni Competition performans fren diskleri ile degistirmeyi dusunuyorum..eger arac cok patinaja kalirsa (buyuk ihtimal kalabilir) 205/55/16" 'dan 205/45/17" 'ye gecicem..jant olarak Rial Montreal 17" yada Konig Hot Swap Carbon 17" dusunuyorum..Lastik ise Toyo T1S..

butun bu modifiyeler, yaptigim hesaplara gore jant ve lastikler haric 3000 YTL civarini bulucak. eger jant ve lastik degisirse 5500-6000 YTL civari..esas kafami yoran sey ise buna deyip deymeyecegi..

bence deger...disklerini degistirince balatalarini da spor olanindan alman gerekir...tavsiyem ebc...bi de egzantrik te kentcams in sports r serisinden 260 dereceli olanini tavsiye ederim.derecesinin az olduguna bakma lift ve subaplarin acik kalma degerleri dbilastan daha ii.xtradan sadece bi subap yaylari alsan yeterli olacaktir.modifiye konusunda http://www.sbdev.co.uk ye bakmani tavsiye ederim..:)

bence deger...disklerini degistirince balatalarini da spor olanindan alman gerekir...tavsiyem ebc...bi de egzantrik te kentcams in sports r serisinden 260 dereceli olanini tavsiye ederim.derecesinin az olduguna bakma lift ve subaplarin acik kalma degerleri dbilastan daha ii.xtradan sadece bi subap yaylari alsan yeterli olacaktir.modifiye konusunda http://www.sbdev.co.uk ye bakmani tavsiye ederim..:)

Az once Kent Cams'in web sitesinden baktim fakat bulamadim dereceli egzantrik..Hatta şıklarda Astra secenegi bile yok malesef..
Benim bildigim 2 firma yapio Astra H Z16XEP'ye dereceli egzantrik. Biri Dbilas Dyanmic digeride Lexmaul..ikiside 262 derece, ikiside tam 10 bg veriyo ve ikisindede subap yaylari standart olarak kaliyo..Opel Team Service'ten Ali ustada gerek olmadigini soylemisti zaten. Rolantininde duzgun olucagini, sapma olmayacagini soyledi. Bakalim hayirlisi..

155-172 :D yap bakalım yazmıcam yazmıcam diyorum dayanamıyorum ya allahını seversen senın araban 116 hp oylemi o dynoda guzel problemler var 132 hp corsa gsi cıkmıstı o dynoda şaşırmadım senın arabanın 116 hp cıkmasına en guzeli yapacaksın yolu gosteren video bu iş cozulecek ankaraya ugrarsan denicez zaten arabaları istanbula gelicek olursam hemen ulasacagım sana 116 hp astranla deneyelim bi

Yeliz abla (yezocan) ile en son konustugumda, eger trafige kapali alanda yapilmadiysa, kalkis, hizlanma yada gazlama videolarini cekip buraya yuklemek ihtar alma nedeniymis..
madem 10 saniye ilede yetineceksin, msn'ini ver ya burdan yada ozel mesaj, sana gondereyim kalkis denemelerimden bi tanesini..gerci istedigin dyno'ya cikalim, istedigin yerde deneyelim araclari, cok buyuk ihtimal sen yine biseyler bulursun soyleyecek..
ELEGANCE nick'li uye arkadasimizada gondermistim msn'den..zaten izledigini ve ispatli oldugunu yazmis..

bi arkadasimda GTECH Pro var yakinda onu odunc alip kalkis denemesi yapacagim..GTECH ne derseniz, 0-100 km/h hizlanmasinin ve 0-400 metre hizlanmasinin kac saniye oldugunu olcen, Autoshow dergisi tarafindan bile kullanilan guvenilir bi alet..
web sitesi;

http://www.gtechpro.com/index.html

Aletin yanilma payi ise olculmus, %2.. yani gercegine en yakin olcum..

modifiye işlemleri devam edio sanırım halen

sanmıyorum...Arkadaşın söylediklerini yurt dışında bile yapan yok.Kızmasın ama hiç bir zaman yapamayacak(yapmayacak)...

Geri