Meli abi elindeki malzemeye güvenmese zaten buraya yayın yapmaz. Zaten malzeme elimize geldiğinde kendini belli eder istediğiniz yere götürürsünüz. Fiyat konusundada elinden geleni yapmış gördüğüm kadarı ile.
O "olmaz öyle şey" diyen arkadaşın acaba meli abinin aldığı fiyattan fazla aldığı için öyle diyor olmasın ?
Bence makul toplu olmayacaksa bile ben almayı düşünüyorum. Zaten ay ortasına geldik benimde kendime göre araçta planların ve bütçemi ayarlamam gerek. Meli abi olmasa gidip dışarıdan alıcam bu yayı.
mutlu ben yayı almışım parayı vermişim yeni yayım gelicek aslına bakarsak benim için 50tlnin indirimi olsa ne olmasa ne olur burda toplu bi olaya kalkıştık beraber bi faaliyetiçine girdik ben tek amacım burdaki insanları tanımak bilgi alışverişinde bulunmak. şimdi mutlu bana nşe laf sokmak istediğini almış deilim helal olsun melih abiye burdaki insanlara güzelliğini yaptı ama senin benim ordaki cümleme saplanıp kalmanı ben anlayamadım heee şölee bişi olur ben satıcı olurum ozaman tamam itin dötüne sok çıkar lafım olmaz ama ben burda bireyim arkadaşım yapıyo bu işi bende orda taktırdım ama adam bana 400 takmış kazık yemişim veya yememişim orası ayrı konu ama sanki beni burda satıcı gibi göstermen yada laf sokman çok ayıp dostum....