saglık olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben zaten basima ne geldiyse aceleligim yuzunden oldu zaten ama pisman degilim hafta sonu dizel
arkadaşlar aslında şöle bir olay var satıcıların çoğu ne sattığını bilmeden satıyo adam sadece parasına bakıyo eeeeeh olur takın giitsin ya tutarsa bu sadece yayla falan alakalı deil her parça için bu işi böle yapıyolar.
ya biz 1 aydan fazladır uğraşıyoruz bas bas bağırıyoruz sorun çıkar öyle yada böyle diye yine böyle olaylar yaşanıyor ya dicek bişey bulamıyorum.eibach dizek yaylarının gelmesine 10 gün kaldı sabredin doğru olan iş yapılsın bare coil-ex falanda uğraşmayın hiç.
Tabi canım geçen bi aksesuar dükkanında yay gördüm yerde bitane. Adama sordum sizde yay var mı diye? Adam araban ne marka dedi? Astra dedim. Al işte onları onlar olur senin arabaya diyo hemenHangi kasa astra falan hiç bişey sormadan hemde
Bende geyiğine kaç para dedim. 100 liraya veriyim sana dedi
![]()
abi sormayaa bide böleleri olunca deli oluyorum alıcan o yayı dötüne sokucan![]()
burak bide bu dizel yaylarıda olmuyomuş bi sorun çıkıyomuş ne olcak ozaman![]()