Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bugün öğlen dp-tuningi aradım cdti içn ellerinde yokmuş mayıs ayında gelicekmiş bizim yaylar özel sipariş 125 euro fark varmış gelicek yaylar için de fiyat veremedi ama benzinliyle aynı olur fiyatlar dediler toplu alımda da bişiler olurmuş tabiki.daha sonra akşam üzeri izmir 3. sanayiiye gittim sahibinden de ilanı olan yüzlaş lastikte h&r 3.5luk cdti için 385tl toplu alım indirimi yaparım dedi satıcı eibachta 25 günde gelir oda 420 fakat onda da bişeyler olur dedi.daha sonra ordan çıktım önceden de alış-veriş yaptığım cihan tuninge gittim burda ki abide dp-tuning dp tuning kataloğundan baktı önce verdiğim kodu bulamadı daha sonra dp-tuningi aradı ve yanlış yere bakıyomuş onu tarif etti teldeki şahıs.ben dedim aradım dp-tuningi yok dediler bize dedim güldü bizim çalıştığımız yer herzaman parekendeci bu dedi.neyse fiyat olarakta son 375 tl dedi eibach için ama nakit fiyat taksit olursa fiyat artar dedi yaylarda bugün isteyin yrn elimizde olurmuş.izmirde haberler böyle arkadaşlar.sizce nsl diyosunuz?
iki konu var buraya da yazalım herkes okusun dedim.

walla ben nakit almıcam onun için Ankara dan almak daha mantıklı geliyor. MAxtrac da aklıma yatmadı değil

ço ısrar edersek belki bi güzellik yapabilirler ama kesin bişey diyemiyorum.ayrıca dp-tuningle bidaha bi konuşmakta yarar var sonuçta toptancı o ve daha uygun fiyata vericeği kesin.

Sevgili burak msj ından anladığım kadarıyla DP tuning den önce 125 euro luk fark var denmiş ama gelecek yayların fiyatı hemen hemen benzinli ile aynı olur demişler ? bunu anlamadım.

Dediğim gibi Ankara'daki durum da şu:
1-Eibach için biraz beklemek gerekecek. Benzinli için olanı takarsak 4cm düşecek. Benzinli fiyatı şu an 380
2-MAxtract takarsak bunda dizel astra h için elleirnde mevcut, fiyat 340.
3-Her ikisine de 3 taksit imkanı var

can abim 125 euroluk fiyat özel sipariş vermek istersek vericeğimiz para sadece kargo için yoksa yayın fiyatı benzinli yayın fiyatıyla aynı olucak.fakat bugün konuştuğum cihan tuninge göre dp-tuning de yay var fakat toptancı oldukları için çalıştıkları yerlere vermeyi tercih ediyorlar.bu yüzden dp-tuningle bi konuşmak lazım dedim.benzinli için olan eibachlara gelirsek ben kesinlikle düşünmüyorum sonuçta sorun yaşayan arkadaşlarımız belli göz göre göre bu hataya düşemem.ayrıca maxtracta düşünmüyorum sonuçta eibach veya h&rla bir olucağını düşünmüyorum bu yayında tabi bunu kullanıpta memnun olan arkadaşlarımızında yorumlarını alabiliriz.

arkadaşlarbu akşam emreyle konutum yayları bulduğum arkadaşla yani. biraz konuştuk tlfla öncelikle şimdi orjinal lastik ve jantlarla 35lik ii oluyomuş yani 205*55*16 larla. ama yarın öbür gün mesela 17 jant taktın lastik ölçüleri deişeceği için çamurluk ve lastik arası açılırmış oyuzden öncelikle jant sonrasında yay işine girin diyo. dedim toplu alım olucak fiyatta bişiler yaparmısın olur dedi. ama istanbul dışında olanlar krdi kartıyla taksit yapamıyo anca ist gelmeleri lazım ama site yoluyla taksite girerlerse %7 komisyonla alabilirler dedi. tam olarak fiyatları alamadım istanbul dışındaydı arkadaş egerki isterseniz alırsanız toplu indirim olur dedi yani. biliyosunuz ben yay alıp söktüm benim aldığım yer benim yayları iade aldı dizel için olanlardan sipariş verdi ellerinde yokmuş daha doğrusu türkiyede azmış dizeller için olan yaylar oyuzden 1 ay daha beklicem sorusu olan varsa yazsın...

bu arada eibach önleri ve arkaları eşit düşürüyomuş diğer markalarda önü farklı arkalyı farklı düşürenler varmış. eibach dizel modeler içine 2 ayrı şecenek varmış sanırım ama tam emin deilim dedi yolda olduğu için net cewap vermedi bunun için

bence eibachtan şaşmayın biliyosunuz bizim arabalar saten takoz. farklı markalarda yay takıpta dahada kütük yapmayın araçları en ii en yumuşak yay eibach derim ben

kesinlikle öyle ama jant konusu kafamı karıştırdı şimdi.ben jant alıcam ama yazın şuan mümkün değil fakat yayı almak istiyorum şuan.nolucak bakalım görücez.

Geri