arkadaşlar bugün öğlen dp-tuningi aradım cdti içn ellerinde yokmuş mayıs ayında gelicekmiş bizim yaylar özel sipariş 125 euro fark varmış gelicek yaylar için de fiyat veremedi ama benzinliyle aynı olur fiyatlar dediler toplu alımda da bişiler olurmuş tabiki.daha sonra akşam üzeri izmir 3. sanayiiye gittim sahibinden de ilanı olan yüzlaş lastikte h&r 3.5luk cdti için 385tl toplu alım indirimi yaparım dedi satıcı eibachta 25 günde gelir oda 420 fakat onda da bişeyler olur dedi.daha sonra ordan çıktım önceden de alış-veriş yaptığım cihan tuninge gittim burda ki abide dp-tuning dp tuning kataloğundan baktı önce verdiğim kodu bulamadı daha sonra dp-tuningi aradı ve yanlış yere bakıyomuş onu tarif etti teldeki şahıs.ben dedim aradım dp-tuningi yok dediler bize dedim güldü bizim çalıştığımız yer herzaman parekendeci bu dedi.neyse fiyat olarakta son 375 tl dedi eibach için ama nakit fiyat taksit olursa fiyat artar dedi yaylarda bugün isteyin yrn elimizde olurmuş.izmirde haberler böyle arkadaşlar.sizce nsl diyosunuz?
iki konu var buraya da yazalım herkes okusun dedim.
iki konu var buraya da yazalım herkes okusun dedim.