Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dosttlarr yayı buldum astra h 1.3cdtı için ist yayı buldum hemde önleri farklı arkaları farklı düşürme secenekleri olan 2 tane falan yay varmış dizeller için hepsi burada alış sitesinden bi adam buldum gayet net bişekilde anlattı bu işini bana bakalım belki hafta sonu gidip taktırabilirim :DDDDD

Süper haber. Link koyabilir misin?

süper haber oldu bu ya.yayların markası ne acaba eibach mı yoksa farklı bi markamı?

Serdar kardeş iki sorum var

1- yaylar için jant ölçüsü sorulmuş, ileride jntlarımı 16 dan 17 ye çıkardığımda bu yaylar kullanım dışı mı kalacak?

2- yayların fiyat ve ödeme şeklini (karta taksit vs) paylaşırsan çok sevinirim

aynı sorular benim içinde geçerlidir ayrıca astra cdti için geçerli olan yay belli kodu da var elimizde janta göre yay fln değişmesi gerektiğini pek sanmıyorum ben.yine sahibinden.com da denk geldiğim srkshopta da var eibach yrn mağazasına gidicem büyük ihtimalle sanayiide bi turlarım fiyat alırım bilgi alırım sonuçları bildiririm burdan bende.

Şöyle 3-5 kişi toplu alsak da iyi bir indirim olsa süper olur aslında, üstüne bi de taksit yaparlarsa tadından yenmez :)

Arkadaşlar yaylar için son durum şu. DP-tuning in yayları Ankara' da gönderdiği firma Şaşmaz sanayiinde Özen Ticaret. Dizeller için uykarıda yazılan parça kodlu yay yok benzinli için olan ver o da ağırlık farkından dolayı 4cm düşürüyormuş. Dizel için eibach yayı yeni üretmiş ve şu an sınırlı sayıda üretimden dolayı piyasada zor bulunuyormuş. Fiyat ise pazarlıksız 380 TL, world card varsa vade farksız 3 e bölünüyor fiyat.

Dizel benzinli ayrımı ise MAXTRAC da varmış. Bu yayın fiyatı ise 340 TL. Toplu alırsak nakit 320 ye iner bence. Eğer uyarsa bir liste oluşturup ay sonu gibi alalım.

Geri