Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben 3.5cm aşağı indiremem uzun yola gidiyorum artı kalabalık bindiğimiz oluyo arabaya bahçe yoluna fln giriyorum sakat yani.3.5clik yay ve 17''lik bi jantla idare edicez artık 18'' yapamıycam sanırım daha da havalanmaması için:(

1 inch = 2,54 cm. Bu durumda sen jatları 16 dan 18 e çıkarırsan araç yaklaşık 5cm yükselir ki güzel bir görüntü için 5 lik yay şart olur.

17'' jant alırsak ki ben bunu düşünüyordum 3,5 yaylarla (3,5-2,5=1) Araç yaklaşık 1 cm düşmüş olur ki bunu gözle ayırt etmek zor olur. Tabii lastiklerin ve jantın büyüklüklerinden dolayı çamurlukları doldurmasıyla araç daha tok durur o ayrı.

Ancak 4cm ve üzeri yaylar için amortisör değişimi de tavisye ediyorlar ki o zaman maliyet artıyor. Yay taktıracak çoğu arkadaş tampon ekleri de düşündüğünden bence 3,5 yay ve 17'' Jant mantıklı.

Jant lastik hesabını böyle yapmayın arkadaşlar. çünkü jant büyüdüğü için lastik yanağıda küçülüyor. ondan olayı oranlama dediğiniz gibi 16'' den 18'' e çıkınca 5 cm yükselmiyor araba. jant lastik oranlarımaları var. ben 225 40 18 kullanıyorum şimdi. orjinal boyutlarından sadece 5milimetre daha büyük. pek bişey yükselmiyor yani. orjinal oranlar 205 55 16dır.

oranlamak için
http://www.lastix.com/haberler.asp?nws=14

astra h 3.5 h&r yay arkaya 4 kişi dolu bagaj :D sürtme vurma yok orj jant

Jant lastik hesabını böyle yapmayın arkadaşlar. çünkü jant büyüdüğü için lastik yanağıda küçülüyor. ondan olayı oranlama dediğiniz gibi 16'' den 18'' e çıkınca 5 cm yükselmiyor araba. jant lastik oranlarımaları var. ben 225 40 18 kullanıyorum şimdi. orjinal boyutlarından sadece 5milimetre daha büyük. pek bişey yükselmiyor yani. orjinal oranlar 205 55 16dır.

oranlamak için
http://www.lastix.com/haberler.asp?nws=14

bende onu diyicektim sonuçta ince yanak lastik kullanıcaz 16''teki kalın lastikler olmuycak 3.5 cm yay ve 17'' yay mantıklı geliyo banada ama 18''de çok kötü durmaz sanırım eklerde gelince.

bende onu diyicektim sonuçta ince yanak lastik kullanıcaz 16''teki kalın lastikler olmuycak 3.5 cm yay ve 17'' yay mantıklı geliyo banada ama 18''de çok kötü durmaz sanırım eklerde gelince.

Normalde 18''lik jantla 5lik yay mükemmel duruyorda ben çok uzun yol yapıyorum. bazen de bagaj dolu oluyor. onun için sakat olabilir. onun için 35lik istiyorum.

evet şu h&r dizel kodunu bulamadık onu bulsak H&R daha uygun fiyatlı ve piyasada var şuanda.

Redevil nick li üyemizin aracında 18'' jant ve 3,5 Eibach yaylar var, gerçi benzinli modeldeki uygulandığı için aracının 4 cm civarı düştüğünü söylüyor. ben dün aracı otoparkta tesadüfen gördüm oldukça güzel düşmüştü

arkadaş H&R dizel 3.5 cm yay kodu ''29209-2'' buda benzinli için olan kod''29209-1
''.H&R yay sahipleri kendi kodlarını bizim için kontrol edip olumlu olumsuz yorumlarını belirtirmi acaba?

Geri