H&R ile eibach hemen hemen aynı diye biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay şu, hepimiz dizel için üretilmiş parçayı arıyoruz ve ortak isteğimiz Eibach dan yana. Ama H&R da benzer bir ürün olduğundan dizel astra için varsa tercih edebiliriz. Maalesef şu ana kadar CDTI larına yay takan arkadaşlar hep benzinli modelin yaylarını tercih etmişler ve ağırlık farkından araçları 4cm kadar düşmüş.
Madem gelince fiyatlar benzer olacak bence DP-tuning in eibach ın dizel için olan yayı getirmesini bekleyelim, hazır zatn Euro da düşüyo
arkadaslar eibach alacaksaniz dp tuning den almanizi tavsiye ederim cunku Turkiye distributoru... ben kendilerine eibach in yurtdisi sayfasindan ulasmistim. eibach yayi baska yerden daha ucuza almaniz imkansiz gibi. cunku zaten eibach satan herkes dp tuning den temin ediyo. dp tuning in bi sonraki sevkiyati ne zamanmis??
bende 5 lik yay war arkada 3 onde 1 bagaj full dolu ed'rneden istanbula geldim hic surtme olmadi 17 jant war ama