Astra H H&R 35mm Helezon Yay!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar pozitifautoyu aradım az önce yukardaki msjımda vermiş olduğum kodlardan ''29209-1'' ıds plus sistemi olmayan araçlar için, ''29209-2'' bu kodda ıds plus sistemine sahip araçlar içinmiş.1.3 için ayrı bi kod mevcut değil dediler.ve bizim araçlar içinde kullanılan H&R yay ''29209-1'' bu kodlu olanmış.fiyat konusunda da 179 euro taksit olabilecek fiyat, %10 peşin indirimi söz konusu ve vericeğimiz sayıya görede ciddi bi toplu alım indirimi yapabilceklerini söylediler.ıds plus yayı stokta yok ama istenirse getirtilebilirmiş.ben telde bukadar yapabildim istanbulda olupta imkan sahibi arkadaşlar pozitifautoyu ziyaret edebilirler.

abi varya biz burda hiç bişi yapamıcaz gibime geliyo yaa bie eibach bi hr daldan dala atlıyoruz bence şöle bişi yapalım.. eibach 35mmlik dizel astrası orjınal jantlı olan bi arkadaş buraya bi foto koysun .birde h&r 35lik takan arkadaş koysun ordan artık karar verelim bence. kullanan arkadaslara burdan bizahmet foto bekliyoruz

Olay şu, hepimiz dizel için üretilmiş parçayı arıyoruz ve ortak isteğimiz Eibach dan yana. Ama H&R da benzer bir ürün olduğundan dizel astra için varsa tercih edebiliriz. Maalesef şu ana kadar CDTI larına yay takan arkadaşlar hep benzinli modelin yaylarını tercih etmişler ve ağırlık farkından araçları 4cm kadar düşmüş.

Madem gelince fiyatlar benzer olacak bence DP-tuning in eibach ın dizel için olan yayı getirmesini bekleyelim, hazır zatn Euro da düşüyo :)

Olay şu, hepimiz dizel için üretilmiş parçayı arıyoruz ve ortak isteğimiz Eibach dan yana. Ama H&R da benzer bir ürün olduğundan dizel astra için varsa tercih edebiliriz. Maalesef şu ana kadar CDTI larına yay takan arkadaşlar hep benzinli modelin yaylarını tercih etmişler ve ağırlık farkından araçları 4cm kadar düşmüş.

Madem gelince fiyatlar benzer olacak bence DP-tuning in eibach ın dizel için olan yayı getirmesini bekleyelim, hazır zatn Euro da düşüyo :)

bencede olabilir ayrıca benim düm konuştuğum mekan yayları dp-tuningden getiricek yani dp-tuningde yay var ama toptan çalıştığı yerleri tercih ediyor şuan bana yok demişlerdi çünkü telefonda.dediğim gibi eibach 375 benim sorduğum yerde H&R da 370 taksitli peşinde %10 indirim toplu alımda da 350 fln yapabiliriz büyük ihtimal ki belki dahasıda olur kesin sayı verip iyi bi pazarlık yapılır 350ye taksit yapar belki.yada dp-tuningin yay getirtmesini bekliycez arkadaşlar.ama gelicek yaylar nekadar olucak taksit peşin durumu ne olucak onu öğrenmek lazım.

arkadaslar eibach alacaksaniz dp tuning den almanizi tavsiye ederim cunku Turkiye distributoru... ben kendilerine eibach in yurtdisi sayfasindan ulasmistim. eibach yayi baska yerden daha ucuza almaniz imkansiz gibi. cunku zaten eibach satan herkes dp tuning den temin ediyo. dp tuning in bi sonraki sevkiyati ne zamanmis??

arkadaslar eibach alacaksaniz dp tuning den almanizi tavsiye ederim cunku Turkiye distributoru... ben kendilerine eibach in yurtdisi sayfasindan ulasmistim. eibach yayi baska yerden daha ucuza almaniz imkansiz gibi. cunku zaten eibach satan herkes dp tuning den temin ediyo. dp tuning in bi sonraki sevkiyati ne zamanmis??

dp tuningin daha ucuza vereceği kesin gibi sonuçta herkes ordan alıyor ve üstüne kar koyarak satıyor.dp-tuningin sevkiyatı mayıs ayı içinde olucakmış sanırım.

bende 5 lik yay war arkada 3 onde 1 bagaj full dolu ed'rneden istanbula geldim hic surtme olmadi 17 jant war ama

bende 5 lik yay war arkada 3 onde 1 bagaj full dolu ed'rneden istanbula geldim hic surtme olmadi 17 jant war ama

araç dizelmi peki?

bu arada tuningpiyasa.com adresinde 1.3 cdti eibach jantlar 367 tl taksitli fiyatı.burayı bi soruşturalım derim ben?

Geri