astra h için hangi donanım olmalı...

tosAstra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

2005-2006 model astra h ya da vectra -c almayı düşünüyorum...

vectra-c hkkında kafamda bir fikir oluştu..zaten donanım seçeneği belli...elegance..

ama astra da kafam çok karışık...

çok fazla donanım seçeneği var...

cosmo ,enjoy vs. gibi..

birde bunlara ek paketli olanlar var..

mesela örümcek ağı jantı olanlar gibi...

sizce hangi donanım+EK paket avantajlı olarak alınabilir ya da daha iyidir..
şimdidien teşekkürler..

madem ikinci el alacaksın 2-3 fazla ver..eleganace veya cosmo..tabiki cosmo ve xenon paket..kasayı sen seç bence astra - vectra

madem ikinci el alacaksın 2-3 fazla ver..eleganace veya cosmo..tabiki cosmo ve xenon paket..kasayı sen seç bence astra - vectra

anladım ı-tec

ama bazı ilanlarda cosmo+sport + xenon paketli arabam diyor insanlar...kafa karışıyor ister istemez..kimisi arabasını hiç tanımıyor ya da opel astradaki paketleri yıllara göre değiştiriyor..

2-3 fazla vermeye razıyım çünkü donanım seçenekleri gerçekten cezbedici astra da...ama vectranın elegance donanımıda hiç kafa karıştırmıyor..keşke astra da öyle olsaydı...

ben cahilce sorumu şöyle sorayım :

bu örümcek ağı jant ve xenon farlar orjinalinde varsa bu astranın donanımı tatmin edicimidir...bunun üzerinde donanım varmıdır...ayriyeten ids plus sisteminin olduğu bir sport paket var mıdır yoksa ids standartmıdır...

cosmo + sport diyen arabasını tanımıyor..hayır ids plus paketi ayrı bir pakettir..xeneon paket ve ids plus bir paket bulrsan yemede yanında yat

işte bu ya saol dostummm...

aslında geçen ay buldum böle bir astra üstelikgümüş gri istediğim renkte...
alt arka ön yan spoilerlerini taktırmış sadece...
çok güzel bir arabaydı fiyatta anlaşamadık...

27500 dedi en son...ben 25000 e kadar çıktım...alan olmaz derken 27000e satmış maalesef...kısmet değilmiş...

o zaman vectra-c elegance ya da astra-h xenon+ids plus paketli olanı bakacağım..
teşekkür derim itec.

keşke kaçırmasaymışsın o arabaları 40-45 lira civarında sıfır alıyorlardı zmanındakısmet..

birşey değil dostum araç alacağın zaman alacağın aracın sahibinden.com.daki veya herhangibiryerdeki kısayolunu buraya konu aç. ne istedğini söyle.herkes sana yardımcı olacaktır..saygılar

o arabanın sahibide öye söyledi özel bir araç bu kaçırma dedi ama kısmet işte parada çıkmadı..2500 lira az para değil...

acelem yok dostum şu an clio1,416v var...bakacağım iyice...araştıracağım yavaş yavaş...acele etmeden...zaten astra diye israrc değilim vectrada bakıyorum

son bir soru astra cosmo xenon +ids te örümcek jant oluyor mu..

yani ben bu jantı gördüğümde bunun cosmo olduğunu anlayabilirmiyim...

ya da ruhsatta açık yazar mı donanıma göre...
çok astra var ya kafa gerçekte karışıyor

beni arabam cosmo. jantlar bu şekilde (AŞAĞIDA) 2008 sonu bu jant değişti. bence jantı görünce karar verme. değiştirmiş olabilir. internette bi tane satılık astra da hem cosmo hemde enjoy jantı vardı. 2sini birden veriyordu. benim arabanın ruhsatında donanım yazıyor fakat her arabada yazmaz bence. yani ruhsatı çıkaran adama bu forma ne yazarsa onu geçiyorlar ruhsata. yani yanlış anlaşılmasın arabanın faturasındaki donanımı bu forma yazarsa emniyette ruhsata yazar.

cosmo alıcagınıza enjoy sunrooflu alın farkı cam tavana verin derim.. ama tabi maddi durumunuz yeterliyse cosmo sunrooflu alın hatta 0 nı alın :D

Son düzenleme:
--öncelik cosmo derim kesinlikle + xenon
--olmadı elegance tan aşağıya düşme

bu iki modelde de IDS PLUS olursa harika olur. eski aracım 2005 astra h elegance IDS PLUS paketliydi. inan o IDS PLUS paket normal astradalardan çok daha farklı yapıyor aracı. sürüş zevki harika. gaz tepkileri sert. anlatamam yani

birde madem ikinci el bakıyon sunroof ta harika olur

Geri