astra h için hangi donanım olmalı...

Siz anladığım kadarıyla benim bir zamanlar taktığım gibi örümcek jant a takmışsınız.
Ben araştırdığım ve bildiğim kadarıyla size anlatayım.
Örümcek jant sadece 2006 yılında üretilen cosmolarda var. Bazı 2007 lerde de var fakat bu 2006 yılında tr ye giripde bayinin elinde kalan araç sanırım.
2005 cosmo lar full donanıma sahip 2006 dan sonra opsiyona girdi herşey xenondan tutunda ıds plus gibi. hava yastıkları sayısı gibi.
Ben çok sorguladım ama ESP ile ilgili karmaşayı çözemedim. ESP olunca normalde orta konsolda sporrt tuşu olması gerekirken bazı araçlarda ESP olduğu halde sport tuşu yoktu anlayamadım yani. Siz iyisimi orta konsolda flaşörlerin sağında ve solunda bulunan 4 düğmeninde aktif olup olmadığına bakın aktiif ise full bir araçtır.
Sahibinden comda kaç tane cosmo varsa hepsi ile mesajlaşmışımdır neredeyse araç cosmo ve full+full yazmış bakıyorsun xenon yok.
Sizinde yazdığınız gibi opsiyon çok kafa karıştıracak şey çok fazla.

Son düzenleme:
yalçın bey çok değerli bilgiler verdiniz..çok teşekkür ederim..demekki astrada da bendeki cliodaki gibi yıla göre değişim olmuş..clio deyince ben burun kıvırdım ama clio hatcbackin 2004 model 1.416v modelleri inanılmaz bir donanıma sahip o yıla göre....sadece o yıl öyle geniş bir donanımla gelmiş 2005 ten itibaren opsiyona girmiş...astrada da aynı olay olmuş...

2005 modedli benim bulduğum cosmoda ve 27500 fiyat istiyordu..söylediğiniz gibi örümcek jant ids (düğme vardı) xenon 8 hava yastığı herşey vardı araçta...
tekrar teşekkür ederim yalçın bey..

yalçın bey dediğiniz gibi bir kaç enjoy ya da elegance inceledim..flaşörlerin yanında iki düğme var ama cosmo full diye yazanlarda dört düğme var flaşörün yanında...

bu çok ayırt edici bir bilgi...

ve söylediğiniz gibi bazıları örümcek bazıları çıta jant..

yalçın bey çok değerli bilgiler verdiniz..çok teşekkür ederim..demekki astrada da bendeki cliodaki gibi yıla göre değişim olmuş..clio deyince ben burun kıvırdım ama clio hatcbackin 2004 model 1.416v modelleri inanılmaz bir donanıma sahip o yıla göre....sadece o yıl öyle geniş bir donanımla gelmiş 2005 ten itibaren opsiyona girmiş...astrada da aynı olay olmuş...

2005 modedli benim bulduğum cosmoda ve 27500 fiyat istiyordu..söylediğiniz gibi örümcek jant ids (düğme vardı) xenon 8 hava yastığı herşey vardı araçta...
tekrar teşekkür ederim yalçın bey..
Rica ederim ben çok araştırdım en sonunda kendi aracımı satmamaya karar verdim
2008 deki eksikleri saymıyorum bile katlanır ayna yok mesela.

belirli yıllarda üretilen astraların belirgin kusurları varmıdır ya da hangi yıl daha iyidir...mesela 2005 öncesi belrili bir yerden sık arıza verir ya da 2007 den itibaren iyidir gibi...

bu konuda bilgisi olan var mı=

yalçın hocam hondanın bu serisinden hiç şikayet duymadım...kullananlar çok memnunlar..

ferdi hocam bu aracı bende aradım ocak ayında 26000 dediler:)

http://www.sahibinden.com/fulll_opel_astra_cosmo_2006_model_-77WQQaXQQ11420054WQQpXQQdisplayitem

bu aracı bi arkadaşa almak için talip olmuştuk en son fiyat 26.000 tl demişti ama tabi bu dediğim kasımdaydı demekki halen satamamışlar..
Bu araca ben bakmıştım. Kadıköyde bir galerideydi şuanki resimler bile aynı fiyat 30 bin üzeriydi sanırım. ama araç çok karışık geldi bana cosmo larda maun kaplama yok bildiğim kadarıyla ama bunda var. birde km daha fazla gibi gelmişti bana.

Geri