astra h için hangi donanım olmalı...

cosmo al, njoylar çok iyi ama 2007 den sonra njoylarda far içleri beyaz kaldı, cosmolarda siyah. o da görüntüyü çok etkiliyor. birde dilersen opc line paket eklersin.

bu arada nerelisin?

ankaralıyım hocam..tavsiyelerinizi dikkate alacağım,

cosmo ,xenon, ids donanım konusunda hem fikirim..

ama hiç acelem yok iyice araştıracağım temiz ve özenli klunılmışını bulurum inş,

benim sana tavsiyem alıcaksan vede 25.000 tl ve 26.000 tl yi gözden cıkarttınsa cosmo derim ama tabi full donanımlı ve km si düşük bir astra cosmo da ofiyata zor bulursun...

Bir arkadaş astralarda en fazla 6 airbag var demiş ama benim aracta 10 tane airbag var ??? ön kapı direkleri orta kapı direkleri ve arka kapı direkleri toplam altı tane sadece direklerde var on koltuk yanları ve on torpido + direksiyon lada 10 adet oluyo..

acelemiz yok ferdi hocam cosmo xenon artı ids te kararlıyım... 27000 e buldumtemiz dide ama kısmet değilmiş....piyasa zaten ölü ve daha da hareketlenemez uzun süre...eğer hükümet ve firmalar sıfır aracı hareketlendirirse ikinci el piyasa özellikle 20000 tl üstü araçlarda aşağıya doğru inmeye başlar...uygun zamana bakacağım ve araştıracağım...altı aya kadar yolu var benim astranın...şu an arabam var.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..senin arabanın donanım ismi nedir..

piyasaların ölü oldugu doğru fakat altını cizerekten belirteyim .. ben bankacıyım 2008 10.ayda tüm bankalar kredi oranlarını yükselterekten kredi kullanımınıda zorlaştırdılar ve politikalarını sadece mevduat toplamaya yönelttiler benim bankamda aynı politikayı izledi... şuandaysa bankalar eskisi gibi tekrardan kredilere yönelmeye başladı kredi oranları aşağı çekilmeye başladı mart sonu nisan başı benim beklentim kredi oranları yine eski sevilerine ineceği ve buda ikinci el otomotiv pazarını canlandıracağı... bu tabi benim görüşüm...

benim araç 2004 astra elegance.. aracım astranın tüm nimetlerinden nasiplenmiş fakat bi panoramik tavan ve +IDS den yoksun kalmış :)bunlar dışında tüm özellikler mevcut...

doğrudur ferdi hocam..

ama 2000 yılını hatırlıyorumda yine kriz sonrası bir dönemde araç frmaları kriz döneminden çıkmaya çalışırken bankalar hükümet desteğiyle tüketicileri öyle cazip bir krediye boğdular ki firmalar araç satış rekoru kırdı o yıl...
sadece astra g kasa o yıl 26000 adet satış yakaladı ve bir yılda en çok satılan ithal otomobil rekorunu kırdı ve bu rekor hala kırılamadı.sadece opel değil megane focus bora golf bütün araçlar satış rekoru kırdı...

hocam sadece basit mantıkla söyleyeyim...

cebinde 10-12 milyarı olan ve araba almayı düşünen kişi ikinci el araba almaktansa bu cazip kredilerden 10000 tl çekerek sıfır araba aldı...

20000 ytl si olan 30000 liralık sıfır araba aldı krediyle...

bende bahardan itibaren yoğun bir kredi kullanımı olacağını dşünüyorum ve bu özellikle otomobil firmaları tarafından kullanılacak...ikinci el piyasa düşmese bile yerinde sayacak tabbiii benim görüşüm..

aracınız çok güzelmiş hocam allah kaza bela vermesin...güle güle binin..

Geri