astra h için hangi donanım olmalı...

para olayı tabiiii...:)

ben 2005-2006 cosmo xenon+ids düşünüyorum...

pehlivan hocam sende xenon ya da ids var mı?kaç model...

HSG kardeş zaten astra donanımları kafamı karıştırıyor..o yüzden bu başlığı açtım....enjoy cam tavanda özel jant xenon ids ya da başka şeyler var mı?

selçuk hocam teşekkür ederim kafamda yavaş yavaş netleşmeye başladı astrah donanımları...
hayırlısı bakalım...

HSG kardeş zaten astra donanımları kafamı karıştırıyor..o yüzden bu başlığı açtım....enjoy cam tavanda özel jant xenon ids ya da başka şeyler var mı?

Anladım ben sizi.. bizde alırken bu nebicim araba herşeyi opsiyon demiştim.. siz simdi sahibinden.com dan araştırıyorsunuzdur bir sürü ıvır zıvır bilgiler cok önemliymiş gibi anlatılmıştır..

Astrada herşey mevcut.. dizel otomatik vites cam tavan bixenon deri koltuk yağmur far sensörleri 8 airbag opcline paket.. gider bu kriterleri siz söleyin öyle anlatalım diyim ben size :)

piyasadaki cogu araç enjoy pakettir. Benzinliler easytronic , dizeller manuel şanzımana sahiptir. Kumaş koltuktur. Normal halojen ampullu farlara sahiptir. Opc line body kit sonradan sanayide takılmıştır.

enjoy da orjinal xenon paket yok. elegance ve comoda xenon paket var diye biliyorum.
cam tavan lı alıcaksan ekstra hiçbir şey değişmiyor. sadece sunroof oluyor
IDS PLUS pakette; alçaltılmış sport şasi, sürekli süspansiyon kontrol sistemi,sport tuşu oluyor ve jantlar bildiğim kadarıyla örümcek jant oluyor

ayrıca 8 airbag yok astralarda. çoğu böyle yazıyor. gerçekte 6 airbag var. sürücü, yolcu, sol koltuk yanı, sağ koltuk yanı, sol perde, sağ perde
ayrıca 6 airbag sadece cosmo ve elegance larda var.
enjoyda perde hava yastıkları yok

bu arada selçuk hocam arabayı kaça ve ne zaman sattın

valla hazirandı galiba. burda ilan vermiştim. 2005 modeldi 1.6 twinport elegance ve IDS PLUS vardı. 25.5 bin ytl ye kadar inmiştim. birçok kişi afedersin saçma saçma sorular için aradılar. kızıp galeriye verdim. 24.5 bin ytl ye galeri aldı. 73 bin km de idi

ok sahibinden.com vs..buldukça buraya taşıyacağım...görüşlere gereçkten ihtiyacım var...

gerçi dediğim gibi vectra -c elegance da alabilirim...beni astra ya iten neden vectranın emin olamadığım motor performansı...zira vectranın elegance donanımı yeterince tatminkar..

ayrıca tek kelime hala özlüyorum eski aracı. gerçekten harikaydı. km ve yakıttan dolayı satmıştım

Valla zevk meselesi tabii ama ben olsam cam tavanlı alırdım. Hala da bir yanım pişman cam tavanlı almadığım için aracı, aracın ambiyansını inanılmaz değiştiriyor.

Bundan sonra Astra alacak olursam, paraya kayıp hem IDS hem de cam tavan alacağım. 3ay daha bekler 3-4 milyar daha veririm.

Geri