astra h için hangi donanım olmalı...

yalçın hocam hondanın bu serisinden hiç şikayet duymadım...kullananlar çok memnunlar..

ferdi hocam bu aracı bende aradım ocak ayında 26000 dediler:)
Benimde şikyetim yok ben donanım ve teknoloji istiyorum biraz onun için satmaya karar vermiştim ama deneme sürüşlerinde benim aracımdan daha iyi olmadığını düşündüğüm için vazgeçtim. şimdilik.

benim sana tavsiyem alıcaksan vede 25.000 tl ve 26.000 tl yi gözden cıkarttınsa cosmo derim ama tabi full donanımlı ve km si düşük bir astra cosmo da ofiyata zor bulursun...

Bir arkadaş astralarda en fazla 6 airbag var demiş ama benim aracta 10 tane airbag var ??? ön kapı direkleri orta kapı direkleri ve arka kapı direkleri toplam altı tane sadece direklerde var on koltuk yanları ve on torpido + direksiyon lada 10 adet oluyo..

her gördüğünüz airbag yazısı ayrı bir airbag var demek değildir .bir çok araçta perde hava yastıkları için aracın çeşitli bölgelerinde birden çok airbag yazısı yazabilir. fakat perde hava yastığı tektir. astra h larda maksimum 6 hava yastığı vardır. resimde zaten perde hava yastığının nasıl olduğu gözükmektedir
safetyairbagpopuj9.jpg
[/URL][/IMG]

...farlar önemli tabiii...

bugün opel bayindeydim...
insigniayı test ettim harika bir araç...

astra donanımlarına ve paketlerine baktım hala opel astrada donanm konusunda kafa karıştırıyor...

mesela cosmo alacak olanı sport alması için cosmo donanımdan pek çok şeyi alıp sport a katmışlar...

sanırım ikinci elde en uygun olan 2005 model cosmo paket..ids farlar hepsi standart dolu bir araç 2005 cosmo

cosmo.xenon paket.17 jant

peki cosmo pahalı gelirse elegance ın ids ve xenon olanına na diyorsunuz???Donanım olarak bir şey fark eder mi?

birde dikkat ediyorumda ikinci elde astra da fiyatlar çok dengesiz...
2005 ya da 2006 model kazası olmayan km.si aynı cosmo 25-26000 ede var var

25000-26000 ede cosmo var ayni model 30-32000 ede...modifiyeleride yok,dengesiz bir piyasasi var cosmonun..

Geri