Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskisinden güzel güle güle kullanın
Daha kısa isteyenler, sahibinden e astra kısa anten yazınca tek satıcı çıkıyor onu da deneyebilirler. sanırım oradan almıştım. frekansta herhangi bi sorun yaşamadım.
Ben kısa anteni [MENTION=53693]SYSOP[/MENTION] gibi sahibinden.com üzerinden almıştım ama sizinki daha şık duruyor.
Benim de çekim sıkıntısından yana bir derdim olmadı sadece kapalı garajda çızırtılı çekerken orijinal anten kısası hiç çekmiyor. Yolda performans kaybı hiç yok neredeyse.
Eskisinden güzel güle güle kullanın
Daha kısa isteyenler, sahibinden e astra kısa anten yazınca tek satıcı çıkıyor onu da deneyebilirler. sanırım oradan almıştım. frekansta herhangi bi sorun yaşamadım.
Bu antenden aldım malesef 0,5 cm bir boşluk kalıyor tam oturmuyor. o görüntü beni hoşnut etmedi. Vidası biraz uzundu kesmeye çalıştım hiç olmadı İsteyen olursa da göndereyim vidası biraz zedeli ama
Bu antenden aldım malesef 0,5 cm bir boşluk kalıyor tam oturmuyor. o görüntü beni hoşnut etmedi. Vidası biraz uzundu kesmeye çalıştım hiç olmadı İsteyen olursa da göndereyim vidası biraz zedeli ama