astra h orjinal mercekli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skyhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba herkeze iyi forumlar adım gökhan astra h aracıma xenon kit taktırmıstım sora antalyada cıkmacıda bi baktım tertemiz opel astra h mercekli far orjinal hemen aldım. neyse sormak istediğim mevcut xenonları takdırdık opel servisinde soketler uymaıd bir takım işlem yaptı uydurdu farları taktık şimdi normalde daha duzgun aydınlatması gerekirken yolda yuvarlar bir cizgi var sağ sol ısık pek iyi gelmedi gozume gerci tam karanlık bir ortam bulamadım ama yarın olmassa resimlerin cekip buraya koyarım ısık cizgisini filan acaba far mı uymadı yoksa ds serisi farmı takmak gerekir tam cozemedim burda basına gelenler varsa yada bilgisi olan yardımcı olursa sevinitim tşkelr iyi aksamlar

Önce kendinizi üye arşivinde tanıtmanız gerekiyor.

tanıtıım kendimi

üye arşivi kısmına konu açmanız daha sonra imzanızda adınız soyadınız belirtilmesi isteniyor bu forumda..
Bu bahsettigim şeyleri yaparsınız kimse size bişey demez :D yoksa her nereye ne yazarsanız kendinizi tanıtın diyen birileri olucak..

oraya da yazdım :)

antalya da mı ikametgah ediyorsunuz?

antalya da mı ikametgah ediyorsunuz?

sakaryadayım da burda kayınpederime geldim

konuya dönelim.. bende merak ediyorum bu olayı..

acıkcası bugun yine sanayiye gittim devir daim pompası değiştirmye far ayarlarını yukselttim biraz bu gece tekrar bakıcam nolacak birde sordum orjinalde d2s xenon varmıs bunlarda acaba bendeki h7 ampul kısamı kaldı tam odaklanmadımı anlayamadım d2s nin baska ne ozelliği var cozemedim yardımcı olursanız sevinirim:)

konuya dönelim.. bende merak ediyorum bu olayı..
seninn aracta ne var xenon, mercekte varmı orjinalmi

Geri