astra h orjinal mercekli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde farların biri hanyayı biri konyayı gösteriyordu tüv için far ayarı yaptırdım şu an düz bir çizgi gibi dört dörtlük aydınlatıyo bi dene istersen

peki sendeki orjinal xenon merceklmi iyoksa mercek far orjinal xenon normal mi aksam denicem gerci

anladığım kadarıyla siz h7 xenon kullanıyordunuz sonra mercekli fara yine o h7 xenonları taktınız ama sizin aldığınız farlar h4 bi-xenon olduğu için uyum göstermemiş olabilir

bende fk/depo angellı mercek far var.. h7 xenon var.

benimde farların biri hanyayı biri konyayı gösteriyordu tüv için far ayarı yaptırdım şu an düz bir çizgi gibi dört dörtlük aydınlatıyo bi dene istersen
bende uzun yol yaptım yol cok kötüydü.. suan biri daha aşağı bakıyor.. nerede yapılıyor bu ayar? ve maliyeti nedir ortalama?

opel serviste yada elektrikcilerde makineyle bakıyolar ama bende ki h7 xenondu astraların orjinal fabrika malı mercekli far buldum cıkma aldım h7 xenonuda ona taktık verimli gelmedi bence bi ayar daha yaptrıdım bu gece denicem gene olmassa astra h ların orjinal mecklei farına hangi tip ampun takılıyor onu ogrenmek istiyorum sizden ona gore xenon alıcam

bende fk/depo angellı mercek far var.. h7 xenon var.

bende uzun yol yaptım yol cok kötüydü.. suan biri daha aşağı bakıyor.. nerede yapılıyor bu ayar? ve maliyeti nedir ortalama?

maliyeti bişey değil 2 dk ya yapıyolar zaten atarsın üç beş bişeler

opel serviste yada elektrikcilerde makineyle bakıyolar ama bende ki h7 xenondu astraların orjinal fabrika malı mercekli far buldum cıkma aldım h7 xenonuda ona taktık verimli gelmedi bence bi ayar daha yaptrıdım bu gece denicem gene olmassa astra h ların orjinal mecklei farına hangi tip ampun takılıyor onu ogrenmek istiyorum sizden ona gore xenon alıcam

arkadaşım onlara kısa ve uzunun xenon olduğu bi-xenon farları için h4 ampul takılıyor

arkadaşım onlara kısa ve uzunun xenon olduğu bi-xenon farları için h4 ampul takılıyor

Peki uzun ksıa merceğin içinde bi-xenon diyelim ayrıca yandaki farda uzun iksde aynı anamı yanıyor cozemedim :sorry::kop: peki şimdi ben mevcut balansıma orjinal lambasını alıp takabilirmiyim

aynı ampulden hem uzun hem de kısa birlikte çalışıyor uzunları yaktığınızda uzunlar xenon oluyor yine h4ün özelliği bu zaten diğer sorunuzu tam olarak bilmiyorum

peki ds2 mi oluyor ampül tipi

Geri