benimde farların biri hanyayı biri konyayı gösteriyordu tüv için far ayarı yaptırdım şu an düz bir çizgi gibi dört dörtlük aydınlatıyo bi dene istersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende uzun yol yaptım yol cok kötüydü.. suan biri daha aşağı bakıyor.. nerede yapılıyor bu ayar? ve maliyeti nedir ortalama?benimde farların biri hanyayı biri konyayı gösteriyordu tüv için far ayarı yaptırdım şu an düz bir çizgi gibi dört dörtlük aydınlatıyo bi dene istersen
bende fk/depo angellı mercek far var.. h7 xenon var.
bende uzun yol yaptım yol cok kötüydü.. suan biri daha aşağı bakıyor.. nerede yapılıyor bu ayar? ve maliyeti nedir ortalama?
opel serviste yada elektrikcilerde makineyle bakıyolar ama bende ki h7 xenondu astraların orjinal fabrika malı mercekli far buldum cıkma aldım h7 xenonuda ona taktık verimli gelmedi bence bi ayar daha yaptrıdım bu gece denicem gene olmassa astra h ların orjinal mecklei farına hangi tip ampun takılıyor onu ogrenmek istiyorum sizden ona gore xenon alıcam
arkadaşım onlara kısa ve uzunun xenon olduğu bi-xenon farları için h4 ampul takılıyor