astra h orjinal mercekli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
farlar cok temiz demistin buyuk ihtimalle duruyodur ;) cikmacilarda bi cok arabanin kirik farini gordum onlarda bile bobin duruyodu ;)

valla dikkat etmedim yarın tamponu sokecem tak sok 40 lira :d bidaha veremen ogrendim zaten :D yarın bakıcam

evet bugun farın dibine elimi soktum uzunları acan kapakcıgı hareket ettirebildim fakat bobini goremedim şimdi opeldeki elektrikci normal h7 xenonu bi şekilde bagladı farda arta kaln bi tane kahverengi kablo birde çift kablo ucunda siyah bi işe var oda bosta sanırım bobine giren uc soket gibi bişeydi şimdi ben naıl aktif hale getirebilirm uzun ları

elinle hareket ettirebilmen icin bobinin ucundaki igne gibi kisima bastirmissindir buyuk ihtimalle. yukarda koydugum fotoda gozuken kucuk metal kisim gibi bisey miydi bastirdigin sey? h7 ampul mercegi tam ortaladi mi? aydinlatma duzgun mu artik? bi-xenon yapmak icin: yanlis hatirlamiyosam kahverengiyi sasiye baglayip diger kabloyu da uzunlara giden kabloya baglarsan olur. iyi bi elektrikci bilir zaten. bi ucu sasi diger ucu uzunlara baglanacak sonra selektor attiginda zaten hemen farki anlarsin ;) hayirli ugurlu olsun :) bu arada bi sey daha soyleyim elinle bi-xenon kapagini iyice oynat bi bak eger kapagin baglanti yerlerinde paslanma vs. gibi seyler varsa kapak rahat acilamaz yavas yavas acilir ;) kapagin baglanti noktalarina iyice bak elinle bi kac kez oynat eger arada toz falan varsa onlarda gitsin kapagin hareketini engellemesin ;) benim eski arabamda xenon yoktu bende cikma far almistim bi-xenon yapmistim o yuzden benim basima gelenlerden seni de bilgilendirmek istedim. ben farlari taktirdigimda kapaklarin arasi biraz tozluydu o yuzden yavas yavas aciliyodu :) benim basima geldi o yuzden senin basina gelmesin :)

allah razı olsun hareket ediyor sıkıntı yok hatta yaktım lambaları elimle oynattım uzun yapıyordu kablolamayı asnıl yapcaz tam oalrak bilmiyom elektrikvciye gitmek istem,yorum birdaha yapabilirsem ben yaparım

hatta o soket gibi kablo resimdekini aynısı bosta duruyo bizde elektrikci afl kablosu demişti ben de uzulmustum nese sanırım bobin var onda emin olduk :d şimdi kahverengiyi nereye baglıcaz h7 tam olraka oturmadı abna gore aydınlatma iyi değil artık d2s bulup onu takıcaz

arkadaslar balansımın bozulması nedeni ile tampon tekrardan indi elektrikciyede tembihledim bobiblere devreye sok dedim uzunlardan bi artı aldı bobine giden kablonun artısına bagladı şaseyede bobine gidenin diğer ucunu bagladı boboinler calıstı lambalar yanıkken selekktor yapınca bobinler devreye giriyor hem uzun yanıyor hemde kısada ki perde acılıyor ama lambalar acık değilken uzun yaptıgımızda sadece uzun farmı yanacak yoksa bi anormallikmi var kısadaki xenon yanmıyormu normaldede

sadece kisalar acikken bi-xenon oluyo. kisalar kapaliyken aslinda perde yine kalkiyo ama xenonlar yanmadigi icin tabi ki isik vermiyo sadece sari uzunlar yaniyo. zaten selektor yaptiginda perde acilip kapandikca cik cik diye ses gelir :) bu arada hayirli olsun bi-xenon cok guzel bi olay ;)

Kardeş sana zahmet yine gece aracın içinden çektiğin bir foto koyabilirmisin, aydınlatma perf nasıl oldu mrk ettim

sadece kisalar acikken bi-xenon oluyo. kisalar kapaliyken aslinda perde yine kalkiyo ama xenonlar yanmadigi icin tabi ki isik vermiyo sadece sari uzunlar yaniyo. zaten selektor yaptiginda perde acilip kapandikca cik cik diye ses gelir :) bu arada hayirli olsun bi-xenon cok guzel bi olay ;)

tşkler ama balastım patladı h7 idi bi xenon için d2s kit arıyorum suanda normal ampul var iideğil goruntu

Geri