astra h orjinal mercekli far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cikmacilardan 2 tane cikma ballast alabilirsin veya senin ballastlar d2s ampule uygunsa saglam olani kullanirsin bi tane cikma alabilirsin. yine sanayide buyuk bi parcacidan sifir osram d2s ampul alirsin en fazla toplam 300 tl olur. d2s ampulleri taktirirken usta cok dikkat etsin ampulu tam duz bi sekilde taksin yoksa yine aydinlatma duzgun olmaz ;)

cikmacilardan 2 tane cikma ballast alabilirsin veya senin ballastlar d2s ampule uygunsa saglam olani kullanirsin bi tane cikma alabilirsin. yine sanayide buyuk bi parcacidan sifir osram d2s ampul alirsin en fazla toplam 300 tl olur. d2s ampulleri taktirirken usta cok dikkat etsin ampulu tam duz bi sekilde taksin yoksa yine aydinlatma duzgun olmaz ;)

balastlarım garantili yarın değiştireceğim d2s ampul dısardan getirtiricem sanırım normal balstları d2s ampule uyması için bi kablo varnmıs ondan bualcagım

arkadaslar d2s ampul olayını ileri bir tarihe aldım bende gittim h7xenonların yuvarlak plastik kısmını kestim merceklerin ta içine oturdu monte ettim kendim . suanda aydınlatma dumduz gerci ole tam karanlık bi yer denk gelmedi ama bide far ayarım tam değil onume baktıgımda dumduz bi aydınlatma oldu h7 xenonlar cartec marka daha iyi bişe olsa belki daha iyi verim alacgım

Geri