Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

arkadaslar aracı yeni aldım astra j 2012 diesal alır almaz depoyu fulledım. sehir içi 155 km kullandım dayanamadım yakıtı ölçmek için birdaha fulledim  anlık 6.9 ortalama hız da bilgisayarda 24 km idi. 49 tl de pompa attı 55 tlye fulledim bana biraz fazla gibi geldi.

ne yapayım ne edeyim hırçın kullanayım basayım max 5.8 oluyor  5.5 den fazla görünce oww çok yakmış diyorum;D  ;D  ;D  Benzinli arkadaşlar  7 lerden 8 lerden hatta 10 lardan bahsediyorlar ֖yle bir tüketim mi var ya gerçekten şaka mı yapıyorsunuz  :D  :D  :D

hosta link' Alıntı:
ne yapayım ne edeyim hırçın kullanayım basayım max 5.8 oluyor  5.5 den fazla görünce oww çok yakmış diyorum;D  ;D  ;D  Benzinli arkadaşlar  7 lerden 8 lerden hatta 10 lardan bahsediyorlar ֖yle bir tüketim mi var ya gerçekten şaka mı yapıyorsunuz  :D  :D  :D

Active Select'li bir 1.4T vereyim size 1 ay kullanın. 10'lar falan düşük rakamlar öyle. ((:

ne kadar sert kullanırsam kullanayım 10 u geçmiyor yakıt bende  kingg  hııı söylemeyi unutmuşum galon hesabıyla bu değer general_hehe

10 a düşerse aşık olacağım arabama tabi şehir içinde  greatt

GNSpower link' Alıntı:
Active Select'li bir 1.4T vereyim size 1 ay kullanın. 10'lar falan düşük rakamlar öyle. ((:
Yok Doğan abi ben almayım şimdi otomatik bana göre değil  ;D
Aydn link' Alıntı:
Bugun 8,4'e dustum ve hedefim 6-7 arasi gorceksiniz :-)
O ne öyle ya öyle bir tüketim mi var  ;D Ben şimdi Adnan mendereste şöyle camı sunroof u açıp denizi koklayarak  gitsem 4 ü görmem heralde. Yok yok belki 4.1- 4.2 olabilir  ;D Bu arada özlemişim be Mersini ::)

hosta link' Alıntı:
Yok Doğan abi ben almayım şimdi otomatik bana göre değil  ;D

E bana göre de değil bu otomatik. Kime göre yaptılar o zaman bu otomatiği? ((:

Ynt: Ynt: Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

hosta link' Alıntı:
Yok Doğan abi ben almayım şimdi otomatik bana göre değil  ;DO ne öyle ya öyle bir tüketim mi var  ;D Ben şimdi Adnan mendereste şöyle camı sunroof u açıp denizi koklayarak  gitsem 4 ü görmem heralde. Yok yok belki 4.1- 4.2 olabilir  ;D Bu arada özlemişim be Mersini ::)
Simdi o yoldan geldim eve. Ustat benim aracin birebir ikizi olan arkadasin ortalamasi 5,2 - 5,4 arasi degisiyor. O orani tutturmayi deniycem bende. Dizeller kiskanacak ;-)

Muğla dan Bandırma'ya geldim 100 km de 5 lt tüketim oldu. Yol bilgisayarı ise 4,5 lt gösteriyor. Eksik gösterdiğine iyice emin oldum yol bilgisayarının.

Geri