Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Dizel Yakıt Tüketimleri

türk_187 link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=88.msg62155#msg62155 date=1322492455]
[quote author=türk_187 link=topic=88.msg62154#msg62154 date=1322492076]
keşke ben de 3.7'yi çekseydim...  011zaa

֜mit hoşgeldin yoktun epeydir?
[/quote]
hoşbulduk....bu dönem master dersleri var. malum lisans gibi degil.... nefes alacak vakit yok. c.tesi dersler vs..... arada sırada foruma hızlı bir şekilde gözatabiliyorum. şimdi de sınav dönemi. o yüzden biraz rahatım. keyifler nasıl?
[/quote]

Bizde iyi de merak ettimdi :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=türk_187 link=topic=88.msg63485#msg63485 date=1322748372]
[quote author=Tolga KARACA link=topic=88.msg62155#msg62155 date=1322492455]
[quote author=türk_187 link=topic=88.msg62154#msg62154 date=1322492076]
keşke ben de 3.7'yi çekseydim...  011zaa

֜mit hoşgeldin yoktun epeydir?
[/quote]
hoşbulduk....bu dönem master dersleri var. malum lisans gibi degil.... nefes alacak vakit yok. c.tesi dersler vs..... arada sırada foruma hızlı bir şekilde gözatabiliyorum. şimdi de sınav dönemi. o yüzden biraz rahatım. keyifler nasıl?
[/quote]

Bizde iyi de merak ettimdi :)
[/quote]
walla hanım da diyor. o da pek göremiyor... bu dönem pert olmazsam hiç bir dönm olmam insallah....  011zaa

en son İstanbul-Elazığ arası ortalama tüketimi sıfırladım 1370 km şehir dışı, 650 km şehir içi yol yaptım, ortalamam 5,6

ben dün yakıtı fulledim range 932 km deydi, az önce balıkesirden izmire geldim range 915 :) bu nasıl oluyor bi yerde bir yanlışlık var ama çözemedim ama sevdim bu işi ;)
bu arada ortalamam 5.9 lt

arkadaşlar 2 haftadır toplu taşımayı kullanıyorum. ne park sorunum var ne de ortalama tüketim... 011zaa.. kafam çok rahat. bir de beylikdüzünde şu metrobüs bir tamamlanırsa herhalde arabayı, yazın tatile çıkarken bir de haftasonu etkinliklerinde kullanırım herhalde. boşa dizel aldık.... 011zaa

türk_187 link' Alıntı:
arkadaşlar 2 haftadır toplu taşımayı kullanıyorum. ne park sorunum var ne de ortalama tüketim... 011zaa.. kafam çok rahat. bir de beylikdüzünde şu metrobüs bir tamamlanırsa herhalde arabayı, yazın tatile çıkarken bir de haftasonu etkinliklerinde kullanırım herhalde. boşa dizel aldık.... 011zaa

Metrobüslerin sıkıştırma oranı dizele göre daha yüksekmiş diye duydum. (:

türk_187 link' Alıntı:

Aman aman aman!! Bir kere Beylikdüzü ndeki arkadaşımın yanına geldim, ordan Taksim e inmek 2 saat sürdü trafiği ve kalabalığı ne berbat bir şehir!!

Şu anda 5.4 agresif spor sürüş tarzına göre.. 1100 km' de araç :)

Özer link' Alıntı:
Şu anda 5.4 agresif spor sürüş tarzına göre.. 1100 km' de araç :)
maşallah özer bey
bundan iyisi Şam'da kayısı :)

Merhabalar Ümit Bey,

Hangi okulda master yapıyorsunuz acaba Bende İÜ de master yapıyorum şuan.

Geri