Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 208
Şanzıman yağı değişim makinesi...
Şimdi bir özel servis ile görüştüm o da böyle bir makine yok karterden boşaltıyoruz dedi Yetkili Servis'e de gözümle görmeden inanabileceğimi sanmıyorum.
Bilgili de olsa bilgisiz de olsa yapacağı işlem tapayı açıp yağı boşaltıp, yukarıdan yeni yağı eklemek. Opel özel servisi 300tl fiyat verince, yetkili servisle pazarlık edip 300tl'ye düşürüp orada değiştirtim. 5lt gm dextron 6. Bir önceki mesajıma bakarsanız bu işin asıl usülü yazıyor. Yetkili servislerde ve özel servislerde böyle bir cihaz yok(en azından Adana'da). Bulunduğunuz yere bağlı olarak böyle bir cihaza sahip bir yer bulabilirseniz orada değiştirin. Yağın tamamı değişmiş olur. Şanzumandaki yağ miktarı sanırım 8lt...Bu şanziman yağ değişimdeki işlemleri nerede yaptırdınız. Özel mi yetkili mi ? Çünkü bilgisiz birinin dümdüz tapayı açıp yağı değiştirmesini istenmiyorum.
Aracım 86.000 binde, bende bir an evvel bakım ve yağ değişimi yaptırmak istiyorum.
Allah izin verir bu araca binmeye devam edersem, kafamda belirlediğim değişim periyodum her 30.000km'de bir nerden bulalım yetkili serviste bile olmayan cihazı Adana'da 300tl değil de 150tl olsa her bakımda değişelim, baş göz üstüne.Aslında ben değişim yaptığımda ustam alabilirsen 5 litre daha yağ al 30 bin sonra değiştirelim o zaman eski yağın oranını düşürmüş oluruz diyordu. Belkide 2 partide değişiklik yapılabilir. Tabi parayıda düşünmek lazım
Aslında ben değişim yaptığımda ustam alabilirsen 5 litre daha yağ al 30 bin sonra değiştirelim o zaman eski yağın oranını düşürmüş oluruz diyordu. Belkide 2 partide değişiklik yapılabilir. Tabi parayıda düşünmek lazım
Benim araçta yetkili serviste değişim yapıldı. 5 adet gm marka kullanıldı. Dikkat edeceğiniz husus dexron VI yazısı. Bir de piyasada sahteleri olabiliyormuş, güvenilir bir yerden alın derim.İlk ekran görüntüsünde 1 litrelik yağ var. Bunun gibi 5 tane mi aldınız Yoksa 5 lik satılıyordur diye tahmin ediyorum.
Bende servisde var mı yok mu kontrol edeyim bakayım. Pazarlıkla servis uygun olabilir.