Astra j 1.4t bir depo ile 916 km ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j 1.4t bir depo ile 916 km ???

Tebrikler çok güzel tüketim ort. yakalamışsınız.

Başarılı ama süratlerde de gitmek sabır işi  :)

Ben ne yapsam 10 litre altına inmiyor...

valla arkadaşlar basmazsan yakmıyo ben en son 1.5 ay önce uzun yol yaptım araçta tek başıma idim Balıkesir den Kırıkkaleye gittim hızımı 95km ye sabitledim varış noktama geldiğimde ortalama tüketimim 6.4 ü gösteriyordu yani basmazsan yakmaz ki benim araç 1.6T :)

ulas79 link' Alıntı:
valla arkadaşlar basmazsan yakmıyo ben en son 1.5 ay önce uzun yol yaptım araçta tek başıma idim Balıkesir den Kırıkkaleye gittim hızımı 95km ye sabitledim varış noktama geldiğimde ortalama tüketimim 6.4 ü gösteriyordu yani basmazsan yakmaz ki benim araç 1.6T :)

6.4 mü?

Benim 124Hp Corolla aracımla sakin sürüşlerde elde ettiğim ortalamam, basınca 110Hp lik araba gibi giden yüksek hızda zangır zangır bağıran Corolla nın!

Tolga KARACA link' Alıntı:
6.4 mü?

Benim 124Hp Corolla aracımla sakin sürüşlerde elde ettiğim ortalamam, basınca 110Hp lik araba gibi giden yüksek hızda zangır zangır bağıran Corolla nın!
aynen öyle Tolga aslında araçlarımız çok yakmıyor (özellikle kendi adıma diyeyim :) ) sadece sakin ve düzenli kullanmak ve tahriklere aldırmamak gerekiyor :)

ulas79 link' Alıntı:
aynen öyle Tolga aslında araçlarımız çok yakmıyor (özellikle kendi adıma diyeyim :) ) sadece sakin ve düzenli kullanmak ve tahriklere aldırmamak gerekiyor :)

Tabi ki az yakıyor ama insanoğlu bu, hep daha fazlasını istiyor - şükrünü bilmek çoğu zaman yok.

Daha birkaç sene öncesine kadar neredeyse 1.5 ton ağırlığında 140Hp gücünde 215mm tabanlı turbo benzinli bir araçla uzun yolda 5 - 5.5 ortalama ile yol alabileceğimi düşünemezdim bile.

Arkadaşlar övünmek gibi olmasın benim araçtada fulledim ve ekranda 965 km yazıyor :) Dizele ne hacet... AMMA yavaş gidip yanından geçen 90 model şahine bile sabredip sakin kalacan  çekiççç

Geri