Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eketen link' Alıntı:Dostum depoyu ağzına kadar doldurup 100 km sonunda tekrar fulleyerek bir ölçüm yap istersen. Bakalım onda ne çıkacak.
Sn eketen, 100 km'de bir sıfırlamanızdaki mantığı anlayamadım, ne işe yarıyor böyle yapmanız?eketen link' Alıntı:benim 10-10.8 arası değişen tüketimim havanın soğuması ile birlikte 13- 13.5 seviyesine çıktı. 100 km de bir sıfırlıyorum, full ş.içi kullanım. Lakin ş.içi de tam ş.içi. %50 si cm cm ilerliyor mübareğin.
Sn eketen, 100 km'de bir sıfırlamanızdaki mantığı anlayamadım, ne işe yarıyor böyle yapmanız?goxb link' Alıntı:[quote author=eketen link=topic=175.msg54698#msg54698 date=1320414987]
benim 10-10.8 arası değişen tüketimim havanın soğuması ile birlikte 13- 13.5 seviyesine çıktı. 100 km de bir sıfırlıyorum, full ş.içi kullanım. Lakin ş.içi de tam ş.içi. %50 si cm cm ilerliyor mübareğin.
Tolga KARACA link' Alıntı:Yıllar öncesinde 180Hp lik aracı olanlar tüketimi takip bile etmezlerdi birden nerden aklıma geldiyse![]()
tomacco link' Alıntı:Önce emniyet.![]()