Ynt: Astra J Benzin yakıt tüketimleri
sizin araç manuel mi otomatik mi?
sizin araç manuel mi otomatik mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
011zaabulent_tnt link' Alıntı:Mehmet sen oyle gitmeye 9 ortalamasini zor gorurdun.
Araban daha bir haftalıkmış.Güle güle kullan.Sen de bilirsin ki ilk başta aracın çok yakacaktır.Belli bir zaman sonra daha da düşecektir.Benim araç 18000 kmde.Sırf şehirdışı 350 km yolun ortalaması 6,2 lt olmuştu Kurban Bayramında.Tüp içinse GMnin onaylayacağı kiti bekle derim.Ben de bekliyorum.Ama çok da istemiyorum.iakgul link' Alıntı:Aracı geçen hafta Çarşamba günü aldım (kendileri 1.6 115 bg Active Select oluyor) ve Cuma günü 300Km İstanbul<->Sapanca yaptım. Ortalama 90Km ile çoğu kez'de fırsat oldukça Cruze Control ile 110'a sabitleyip yolculuğu 8.2 ortalama ile bitirdim. Yolculuktan önce depo'yu fulledim ve şu an totalde 405Km (300'ü Ş.Dışı, 105'i Ş.İçi yoğun trafik) ile depo çeyrek'den biraz daha fazlaca gibi kaldı. Ancak evet kabul etmek gerekirse aracın kısa mesafeler'de bolca yakıt tükettiği gerçeği can sıkıcı. Artık bir sene civarı bu şekilde takılacaz bakalım olmaz ise ufak ufak hiç istemesem de gaz seçeneğini de düşünmek zorunda kalabilirim.