Ynt: Astra J Cdti Performansı?
Kullanmadı Hakancım, kılcal aramaktan kullanmaya fırsatı olmadı 005hihih
Kullanmadı Hakancım, kılcal aramaktan kullanmaya fırsatı olmadı 005hihih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:o aralıkta gaza yüklenince gücü veriyor motora bir boşluk hissi yok gaza yüklenince
sadece bazı aralıklarda o da vites küçültünce dengeliyor durumu
Tolga abi Oğuz abi'nin aracı kullanmadınız mı?
Bir daha buluşma yaparsak kesin kısa bir süre araçları değiştirip test edelim
HaKaN link' Alıntı:şahsi görüşünüzdür saygı duyarım ama
ben 1.3 dizel kullanıcısı olarak yazdıklarınızın büyük bir bölümüne katılmıyorum
Öok kez düşündüm tekrar düşünsem tekrar 1.3 cdti alırdım şu an ki motor itibariyle konuşuyorum
2 sene olmadı aracım ama 35 bin km yaptım bu araç ile hiç de üzülmedim
araç zaten performans aracı olduğunu iddia etmiyor zaten, alt devirlerde performans düşük ama
kendi segmentinde tercih edilebilecek en iyi alternatifdir bence, normal kullanım için idealdir
daha güçlü dizel motor gelicek 1-2 sene içerisinde yakıt tüketimi performans olarak o zaman
1.3 dizel ile karşılaştırma yapılabilir o ama şu an itibariyle benim görüşüm bu yönde
kimseyi de yanlış yönlendirmem ben kendi ihtayaç ve kullanım tarzıma göre yorum yaptım
burada sn. Engin_T'nin yapması gereken aracı test edip önceliğinin ne olduğunu belirleyip
ona göre karar vermek olacaktır.
1.5 ton değil 1318 kgastraowner link' Alıntı:j kasada 190 tork var 1.5 tonla birleşince koltuğa zor yapıştırır sıradan daha hafif en az 250 torkluk dizeller gibi değil o hissi vermiyor ama gidişinde o kadar büyük sorun yok
aracı çok test ettim ve yazdığımın halen arkasındayım. ruhsatlarda yanlış yazmıyor yani kg ı kgına doğru yazmıyor evet ama tamamen hatalı değil o listede az yazıyor ne şekilde ölçülüyor bilmiyorum donanıma göre olabilir. ben aracı aldığımda 2010 da o listede 1400 kg görünüyordu (ruhsatta 1420 kg yazıyor) 2 yılda böyle yazdı yani anlık bir hatada değildi sonra 2012 de 1318 e indi makyajda daha olmamıştı yani değişen birşey yoktu ama liste değişti ya değişen ölçülme şekliydi yada edition donanım eskiden olmadığı için 1400 kg yazıyordu edition gelince 1300 e düştü.sohayli link' Alıntı:1.5 ton değil 1318 kg
http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/01_Vehicles/01_PassengerCars/New_Astra_Hatchback/ngastra_specsheet.pdf
Ruhsatlarda hep yanlış yazıyor.
Araç sanıldığı veya söylendiği kadar hantal değil. Çok güçlü bir motor değil kabul ama hantal diyenlerin çoğu da kullanmamıştır bile aracı.
Bu aracı beğenmeyenlerin çoğu 1.5 dci symbol kullanıyor iyi gidiyor ama duramıyor
Aracı test edince anlarsınız. Fakat şunu söylemeliyim motor ısınınca çok farkediyor performansı.
astraowner link' Alıntı:aracı çok test ettim ve yazdığımın halen arkasındayım. ruhsatlarda yanlış yazmıyor yani kg ı kgına doğru yazmıyor evet ama tamamen hatalı değil o listede az yazıyor ne şekilde ölçülüyor bilmiyorum donanıma göre olabilir. ben aracı aldığımda 2010 da o listede 1400 kg görünüyordu (ruhsatta 1420 kg yazıyor) 2 yılda böyle yazdı yani anlık bir hatada değildi sonra 2012 de 1318 e indi makyajda daha olmamıştı yani değişen birşey yoktu ama liste değişti ya değişen ölçülme şekliydi yada edition donanım eskiden olmadığı için 1400 kg yazıyordu edition gelince 1300 e düştü.
bu arada astra genel olarak hantal her motor seçeneği için geçerli en azından yerinden ilk kalkışı çok hantal çünkü astra ciddi ağır bir araç d sınıfı araçların 1450 kg larda olduğu zamanda c sınıfı hb 1400 kg olmamalı gerçi bence önemli değil çok fazla ama tabiki astraya hantallık veriyor.