direksiyon daki radyo kumanda düğmesine bastığım zaman frekans arama oluyordu. ne olduysa anlamadım şimdi basınca radyo kanal1 ileri basınca radyo kanalı2 kısımı çalışıyor. tekrar frekan aramaya nasıl getirecem bilgisi olan varmı?
yokmu çözen...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direksiyon daki radyo kumanda düğmesine bastığım zaman frekans arama oluyordu. ne olduysa anlamadım şimdi basınca radyo kanal1 ileri basınca radyo kanalı2 kısımı çalışıyor. tekrar frekan aramaya nasıl getirecem bilgisi olan varmı?
bu arada otoyolda gaza basatım 200 den yukarı çıkmadı bu uçak,hava şartları ve yol çok iyiydi.
bu arada otoyolda gaza basatım 200 den yukarı çıkmadı bu uçak,hava şartları ve yol çok iyiydi.
Hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah
Canım kardesım senıde mı kandırdılar orda çalışan personelın hepsi sadece satış esnasında mukemmel ilgililer. Ben 21 sene anamdan babamdan görmediğim ilgiyi sağolsun orda MURAT ALAOĞLU'ndan gördüm. Ancak kim ne derse desin satıştan sonra müşteri desteği 0. Özellikle ERDEMİR SERVİS ' i Rezalet. Sırada bekleyen onlarca araç var, randevu sistemi yok. İşinizi halletmenız cok zor. Bugun git yarın gel sistemi var resmen. Kısacası araç alacaksanız ERDEMİR şubesi hariç herhangi bir bayisinden alabılırsınız.Opel Erdemir. Haramidere de. Bende arabayı almadan önce çok bayii araştırdım gezdim tozdum en büyük ilgi alaka ve indirimi Opel Erdemirden aldım. Satışta Ümit Abi var. Ona git muhtemelen beni hatırlar. Hatırlamasada her türlü yardımcı olur