araç lpg limi dediniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otomatik Vites olması zaten rodajın tam oturmamasının en buyuk sorunu araç çok az KM de daha ondan dolayı istediğin performansı görmen şuan imkansız. 5000 i geçtikten sonra Triptonikte Kullanmaya Çalış benzınli araç cunku senınkı şöyle bi 3.500-4.000 çevirmeye bak. Sürekli otomatik şanzımanda kalırsan motor sağır kalacaktır :good: Ben 9.800 e falan geldim Dizelim,düz vites, yüksek devirde kullandım 5.000 den sonra hep, 190 a kadar normal cıkıyorum sonraki maximum 220 230 arasına cıkmam cok uzun zaman alıyor2500km-otm-?araç kafasına göre takılıyo.1500-2500rpm
anladım,tşklr.tavsiyenize uyucam.Otomatik Vites olması zaten rodajın tam oturmamasının en buyuk sorunu araç çok az KM de daha ondan dolayı istediğin performansı görmen şuan imkansız. 5000 i geçtikten sonra Triptonikte Kullanmaya Çalış benzınli araç cunku senınkı şöyle bi 3.500-4.000 çevirmeye bak. Sürekli otomatik şanzımanda kalırsan motor sağır kalacaktır :good: Ben 9.800 e falan geldim Dizelim,düz vites, yüksek devirde kullandım 5.000 den sonra hep, 190 a kadar normal cıkıyorum sonraki maximum 220 230 arasına cıkmam cok uzun zaman alıyor
ön cam yıkama sistemi ile beraber çalışıyor,benim araç cosmo paket. cosmo larda far yıkama varmı? varsa nerden çalışıyor bulamadım.....
evet öyle görülebilir ancako zaman birini bulayımda ön cam fıskiyesini çalıştırsın bende bakayım
hangi düğmeye basıyorsunuz bu sıkıntı meydana geliyorya birde şu radyo işine çözüm bulamadım....direksiyondan frekans arama tuşuna basınca kanal değiştiriyo sadece . frekans arama yapıyordu elledik ayarını bozduk. bilen varsa yazsın delirecem yetkili servis bile bulamadı