Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
2500km-otm-?araç kafasına göre takılıyo.1500-2500rpm
Otomatik Vites olması zaten rodajın tam oturmamasının en buyuk sorunu :) araç çok az KM de daha ondan dolayı istediğin performansı görmen şuan imkansız. 5000 i geçtikten sonra Triptonikte Kullanmaya Çalış benzınli araç cunku senınkı şöyle bi 3.500-4.000 çevirmeye bak. Sürekli otomatik şanzımanda kalırsan motor sağır kalacaktır :good: Ben 9.800 e falan geldim Dizelim,düz vites, yüksek devirde kullandım 5.000 den sonra hep, 190 a kadar normal cıkıyorum sonraki maximum 220 230 arasına cıkmam cok uzun zaman alıyor :)

Otomatik Vites olması zaten rodajın tam oturmamasının en buyuk sorunu :) araç çok az KM de daha ondan dolayı istediğin performansı görmen şuan imkansız. 5000 i geçtikten sonra Triptonikte Kullanmaya Çalış benzınli araç cunku senınkı şöyle bi 3.500-4.000 çevirmeye bak. Sürekli otomatik şanzımanda kalırsan motor sağır kalacaktır :good: Ben 9.800 e falan geldim Dizelim,düz vites, yüksek devirde kullandım 5.000 den sonra hep, 190 a kadar normal cıkıyorum sonraki maximum 220 230 arasına cıkmam cok uzun zaman alıyor :)
anladım,tşklr.tavsiyenize uyucam.

benim araç cosmo paket. cosmo larda far yıkama varmı? varsa nerden çalışıyor bulamadım.....

o zaman birini bulayımda ön cam fıskiyesini çalıştırsın bende bakayım :D

ya birde şu radyo işine çözüm bulamadım....direksiyondan frekans arama tuşuna basınca kanal değiştiriyo sadece . frekans arama yapıyordu elledik ayarını bozduk. bilen varsa yazsın delirecem yetkili servis bile bulamadı:D

ya birde şu radyo işine çözüm bulamadım....direksiyondan frekans arama tuşuna basınca kanal değiştiriyo sadece . frekans arama yapıyordu elledik ayarını bozduk. bilen varsa yazsın delirecem yetkili servis bile bulamadı:D
hangi düğmeye basıyorsunuz bu sıkıntı meydana geliyor:confused:

direksiyonda ses kumandasının yanında radyo frekans arama tuşu varya. yuvarlak. onu ileri itince yada geri itince frekans arıyordu. şimdi ileri itince radyo kanal1 2,3,4 şeklinde ileri geri gidiyor. onu tekra frekans ayarlamaya getirmek istiyorum . sanırım fav yada as yüzünden öyle oldu.

Geri