Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar astra j lere güncelleme gelmiş. opel den aradılar gittim garanti kapsamında frenler le kutup başlarına iyileştirme yaptılar. en yakın opel servisine gidin ve iyileştirmeden yararlanın. birde direksiyondan radyo frekans arama için tuşa basıyom radyo 1 kanal ,2 kanal a alıyor. bir türlü bulamadın bilen varmı nasıl değiştiğini_??
Evet ve sanırım o guncelleme benim sayemde mi diyeyim yoksa yüzümden mi diyeyim bilemiyorum oyle geldi. Aracı Kasım teslim aldım 1.inde. Ayın 12 sinde Arka Stoplar Arıza ışığı verdi. Frene SAbit bastığım halde yanıp sönme yapıyordu. Ilk Seferde Olayın Fren ve Debriyaj müşirinden kaynaklandıgını soyleyerek 12 günlük arabanın müşirlerini değiştirdiler. bir hafta sorun cıkarmadı ancak 2. hafta tekrar aynı sorun cıkınca MACARİSTAN ile irtibata geçilerek mail atıldı. Yaklaşık 15-20 gun sonra yeni Update ( Güncelleme ) hazırlandı macaristan tarafından denildi ve benim aracıma yapıldı. O gün bugündür sorun kalmadı .

Hayır. Bugün Aracın Anahtarının sustasında bi sorun oldu onu yaptırmak ıcın gıttım servise. Güncel Update geldi, vaktiniz varsa yapalım dediler bıraktım 2 saat içinde halletıler onuda. Bu Benım yuklettıgım 2. update oldu. onların mutlak yapılmasını öneriyorlar ilerde doğabilecek teknik sorunlara önlem amaçlıymış.

yarın servise gideceğim aracın hızı ile alakalı,önereceğiniz bi konu varmı araca yapılması gerken.2011 astra j cosmo otm.

yarın servise gideceğim aracın hızı ile alakalı,önereceğiniz bi konu varmı araca yapılması gerken.2011 astra j cosmo otm.
Yapılan Guncellemeler Aracın hızıyla alakalı degıl. Nitekim guncelleme esnasında da hızını yukseltın gıbı bır teklıf sunamıyorsunuz :) Onun dısında herhangı bır motor oynaması yapılmıyor.

hızımı daha hızlımı gitsin istiyosun :D uçak al sen bu araç seni kesmiyorsa...

arkadaşlar bugün servise gittim herhangi bi sorun olmadığını söylediler aracın hızı ile ilgili,araç yeni olduğu için açılmamıştır daha dediler.açıkçası pekte tatmin olmadım.maksatımız hız yapmak değil ama göstergeye bişeyler yazıyorlarsa,o yazan rakama yakın bi seyir yapmasını da isterim,o parayı bana verseler benimde haketmem lazım,değilmi.2008 model accent era 1.4 97hp aracımla g.antep-ş.urfa otoyolunda 210 hız yaptım,kadran da;220...ayrıca araç lpg li.yani bu araç her övgüyü hak eder...bakalım biraz açılsın yine gitmezse o 180 tane beygiri sucukluğa göndecem:):):):)

Aracın Kac binde ?
Otomatik mi düz mü ?
Ortalama Kaç RPM ' de kullanıyorsun ve vites atıyorsun ?

Geri