Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
murat bey bugün bizim araç bana hantallaşmış gibi geldi,gaz tepkimesi çok ağır sanki,.siz aracınızda böyle durmla karşılaştınızmı acaba.

yok hayır hala aynı ne kadar basarsam o kadar gidiyo yok ben almam gitmeyecem gibi tepkimeler vermiyo. ama benzin 97 kullanılması gerekiyormuş ben devamlı 97 oktan kullanıyorum. benzinde olabilirmi?? yada psikolojik tir.

95'i zor buluyoruz abi:)sıkıntı bende galiba:)istiyorumki elektirikli misali gaza dokunduğum salisede tepki versin:):):)

garajda yer varsa ben de varım astra j ecoflex sport
resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim.Bu arada beyaz parkları orjinal mi değilse nerede yaptırdın?

arkadaşlar bugün arcımla bafra-samsun....samsun-bafra arası yakıt değerlendirmesi yaptım,30tl yakmışım....
mesafe-120 km
yük-sürücü,yolcu
hız-80-100 kmh
yol-düz stabilize
trafik-normal(iyi)
yakıt-ful

arkadaşlar.1,3 cdti'de 5 ileri manuel sıkıntı yapıyormu? Vites aralıkları nasıl devri fazla düşürmüyormu? ş.dısı kullanımda 110 gibi bir hızda 5.viteste devir kaç? cevaplarınız benim için önemli.. Yeni araç olarak belki astra j alabiliriz oda 5 ileri manuelden kaybediyor..

arkadaşlar bugün arcımla bafra-samsun....samsun-bafra arası yakıt değerlendirmesi yaptım,30tl yakmışım....
mesafe-120 km
yük-sürücü,yolcu
hız-80-100 kmh
yol-düz stabilize
trafik-normal(iyi)
yakıt-ful

bu benzin zammında yakıt full kelimesi garip kaçıyo. hırsızlara davetiye çıkarma aman hocam şimdi benzin çalıyolar revaşta iş :D

Geri