Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
egzos lar hoş durmuş.:)
bende aracıma ilerleyen aylarda performans egzos düşünüyorum:)

arabamın ön yolcu kısmının taban kısmı komple su ,akşam akşam canım çok sıkıldı. servisi aradım yarın sabah getirin dediler. bu ne ya daha 2 aylık araba ne sorun olabilir acaba.....

arabamın ön yolcu kısmının taban kısmı komple su ,akşam akşam canım çok sıkıldı. servisi aradım yarın sabah getirin dediler. bu ne ya daha 2 aylık araba ne sorun olabilir acaba.....

Çok çok geçmiş olsun :( bende c4 ile astra arasında gidip geliyorum yeni araç almak için birçok site forum vs aradım. Tavandan su sızıyor anladığım kadarı ile yağmurda... Bu sorunu yaşayan birkaç kişi varda. Tekrar geçmiş olsun..

birazdan servise gidecem nerden geldiğini bulamadım ama yolcu tarafı komple su dolu halı paspas batmış durumda. geçen hafta aracın altında şehir şebeke su hattı patlamış aracı çekiciyle almışlar ordan otoparka koymuşlar. araçta herhangi bir hasar yoktu ama acaba altan sac a zarar verip sumu bastı içeriye. birazdan öğreneceğim herşeyi...

H kasaların sunroofundna kar suyu gecırgıdını bılıyorum, cunku kar suyu normale gore cok ıncedır. buda bunun gıbı bırsey mı acaba

arabaya da çok suç bulmamak lazım, MB-S serisi bile camın ön tarafında kaputun altındaki ızgarayı (adını hatırlamıyorum) yapraklar kapatırsa suyu içeriye veriyormuş. 2.el bakarken paspası kaldırıp altındaki nemi kontrol edin diyorlardı programda :)

Çok şiddetli yağmurda da kaldı arabam ama hiç içeri alma sorunu olmadı. Su basma durumu olmuş bence onunla alakalı birşey büyük geçmiş olsun kıl ediyor böyle sorunlar insanı.

aracı bugün kabul etti yetkili servis , şu an serviste bakılıyor. internete gezerken aynı benim araçtan birinin de yağmur oluklarından dolayı mağdur olduğunu gördüm. gerçi garanti kapsamında yapılmış ama yazık ya o kadar döşeme sökülecek....

evet az önce aradılar yağmur oluğundan kaynaklanmış su alma işi. hiçbir ücret ödemeyeceksiniz iyileştirmeye giriyor dediler. kapakmı şapkamı ne takılıyormuş. iyide ya taban halım çürür, rengi gider, yada saçaklanırsa o zaman ne olacak.

Geri